Het Thuisgevoel
Image default
Slim wonen en beveiliging

Buitengesloten zonder sleutel en gered door de slotenmaker

U hoopt dat het nooit zal gebeuren maar het gebeurt ons allemaal wel eens. Naar buiten lopen om bijvoorbeeld ,de post te halen, of even iets uit de tuin te rapen, en dan slaat de voordeur achter u dicht. En u hebt op dat moment net geen sleutel meegenomen, want die zit zoals altijd aan de binnenzijde in het slot, of hangt aan het haakje in de gang. De kans is wel aanwezig dat u uw mobiel bij u hebt, en zo niet dan kunt u vast wel bij de buren terecht. Bel dan meteen de slotenmaker om u in uw eigen huis te laten. Het maakt niet uit welk moment van de dag het is.

Werkwijze slotenmaker officieel goedgekeurd door politiekorps

De service van de slotenmaker reikt ver. Door heel Nederland kunt u gebruik maken van de 24/7 snelle eerste hulp bij sloten noodgevallen. Binnen 30 minuten dat u de slotenmaker heeft gebeld zal die ter plekke zijn. De werkwijze die de specialist hanteert is professioneel en heeft de officiële goedkeuring van het Nederlands politiekorps ontvangen. U kunt er dus van op aan dat u op een zeer degelijk wijze in uw huis wordt gelaten, en dat de service van de slotenmaker uiterst betrouwbaar is.

Gratis veiligheid check slotenmaker

De sloten die door de erkende slotenmakers worden ingezet hebben te allen tijde het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dat is niet het geval bij het gemiddelde slot dat in de Nederlandse deuren huist. Veel sloten zijn dermate oud dat inbrekers er een makkie aan hebben om in  huis binnen te dringen als daar een verouderd slot in de deur zit. Veelal zijn inbrekers nog sneller binnen dan u met uw sleutel het slot open kan krijgen. Laat het niet zover komen en laat een gratis veiligheid check uitvoeren door de slotenmaker.

 

http://www.slotenmaker-24-uur.nl