Het Thuisgevoel
Image default
Slim wonen en beveiliging

Lichaamsdroger in de badkamer is geen overbodige luxe

Hoewel de meesten niet hoeven na te denken over problemen bij het douchen, komt het vaak voor dat er ongelukken gebeuren in de badkamer. Ouderen en gehandicapten vallen veel in de douche als de tegels glad zijn en ook afdrogen kan moeilijkheden opleveren. Erg vervelend natuurlijk, want een ongelukkige en pijnlijke val kan fatale gevolgen hebben voor de gesteldheid van ouderen. Omdat voorkomen altijd beter is dan genezen, heeft Lavicta voor dat laatste dé oplossing als valpreventie ouderen in de badkamer: de lichaamsdroger.

Wat moet je je bij de lichaamsdroger voorstellen? Op het eerste oog lijkt de lichaamsdroger een soort douche, maar als je iets beter kijkt, zie je dat de kleine gaatjes bedoeld zijn om lucht uit te laten blazen. Via dit systeem heb je dus nooit meer een handdoek benodigd bij het afdrogen na een lekker warm bad of douchebeurt. Met één druk op de knop begint de lichaamsdroger namelijk te blazen, waardoor je je niet in moeilijke bochten hoeft te wringen om overal droog te worden. Ideaal dus wanneer je wat minder mobiel bent. Toch hoef je niet slechter ter been te zijn om de lichaamsdroger in huis te halen, want het is zeker geen overbodige luxe. Haal de wellness bij jou in huis of kies voor gemak in het verplegingstehuis.

De full body dryer is een heuse verrijking voor jouw douchecomfort en bovendien nog eens goed voor het milieu ten opzichte van de traditionele handdoek. Dit heeft ermee te maken dat de handdoek gewassen moet worden, waarvoor veel water en chemicaliën nodig zijn. Deze chemicaliën in het water vervuilen namelijk het milieu. Lavicta’s lichaamsdroger kent daarom vele voordelen, die voor iedereen de douchebeurt een stuk eenvoudiger en aangenamer maakt. Wacht dus niet langer met het aanschaffen van deze investering voor uw douchecomfort.

https://lavicta.nl/