Het Thuisgevoel
Image default
Vervoer en transport

Vaarbewijs 1 / Klein vaarbewijs

Vaarbewijs 1 ook wel klein vaarbewijs genoemd in Nederland afgekort beter bekend als KVB. De online cursussen van Sneljevaarbewijs bereiden je voor op het landelijk examen Vaarbewijs.

Wanneer Vaarbewijs 1?

Een Vaarbewijs heb je nodig voor een waterscooter of een boot die harder gaat dan 20 km en schepen die langer zijn dan 15 meter. Met Vaarbewijs 1 mag je varen op alle kanalen, rivieren en kleine meren, maar niet op het IJsselmeer, Markermeer, IJmeer, de Waddenzee, Westerschelde, Oosterschelde, Eems en de Dollard.

Cursus klein vaarbewijs

De handige software waarmee je de cursus doet, kan je op je computer, smartphone of tablet gebruiken. Sneljevaarbewijs beschikt over de meest recente lesstof op basis van de huidige vaarregels.

KVB 1

De inhoud van deze online cursussen zijn afgestemd op de examenpraktijk van de laatste jaren. Voor meer informatie over het vaarbewijs voor kleine vaartuigen, inclusief online inschrijving voor het afleggen van het examen, zie de website van Snel je Vaarbewijs. Jouw Vaarbewijs 1 haal je makkelijk en snel met een online cursus!

http://sneljevaarbewijs.net/vaarbewijs1/