Het Thuisgevoel
Image default
Vakantie

Ontdek last minute de Ardennen

Heb je nu net besloten dat het misschien wel een heel erg leuk idee is om een last minute bezoekje te brengen aan de Ardennen? Of ben je door het lezen van alleen al de eerste zin van deze blog geïnteresseerd in last minute Ardennen? Waar wacht je dan nog op?! Het is helemaal niet duur en je bent er voor je het weet. Je hoeft namelijk helemaal niet ver te rijden.

Ga naar de spa van Spa in Spa.

Dat klinkt grappig he! In de parel van de Ardennen ligt het plaatsje Spa. Deze stad staat bekend om het minerale water. Neem een plons in het warme water van de wereldberoemde thermen van Spa. Urenlang ontspannen en even helemaal tot rust komen, is er iets fijner dan dat? Ben je helemaal tot rust gekomen neem je een wandeling door de stad om vervolgens ergens de lekkerste mosselen te eten. Naast de thermen staat Spa ook nog bekend om het circuit van Spa-Francorchamps. Vindt er op dat moment geen Formule 1-race plaats, dan kun je een rondje over het terrein heen lopen. Zo zie je nog eens wat.

 

Last minute Ardennen

Hou je niet zo van ontspannen in een thermen, maar vind jij het fijner om door de stad heen te lopen. Dan ben je in met een last minute Ardennen bezoekje ook zeker weten op de juiste plek. In de stad la-Roche-en-Ardenne  kun je indrukwekkende kastelen bezoeken en daar ook meteen genieten van een adembenemend uitzicht.

https://indardennen.be/last-minute-ardennen/