Het Thuisgevoel
Image default
Verbouwen

Profiteer van de innovatie op het gebied van elektrische boilers.

Profiteer van de innovatie op het gebied van elektrische boilers.

Elektrische boilers nemen een gigantische vlucht op het moment, mensen schaffen steeds vaker zonnepanelen aan en worden zich bewuster van het feit dat all electric toch echt de norm gaat worden. Het is beter voor het millieu, maar ook voor de portomonee. 

Het grote voordeel van een elektrische boiler is dat je deze overal kunt plaatsen, zo lang er maar water en elektriciteit aanwezig is. Er is namelijk geen rook afvoer nodig. Veel veiliger want zo is er geen kans meer op koolmonoxide vergiftiging.

 

Bespaar op uw stroomkosten maar niet op kwaliteit.

Laten we even een merk belichten die op dit moment het beste uit de bus komt. De elektrische boilers van DAT.

De nieuwe DAT-Aparici ECO smart elektrische boilers zijn uitgerust met een smart controller. Deze smartcontroller meet de eerste zeven dagen uw persoonlijke verbruik, dit om zichzelf op een zo zuinige mogelijke manier te programmeren dmv een speciaal algoritme.

De DAT-Aparici ECO smart en het andere model; de DAT-Aparici Eficiente elektrische boiler zijn on-line te verkrijgen op de website van elektrischeboiler.eu en zijn er in verschillende volumes.

Ook kan er gekozen worden uit verschillende wattages; een 800watt een 1200watt of een 2000watt. Wat ideaal is voor bijvoorbeeld campings, zomerhuisjes of grote projecten.

De DAT-Aparici Eficiente en de DAT-Aparici Eco smart zijn bovendien bijzonder energiezuinige boilers.

Beide elektrische boilers kunnen horizontaal of verticaal worden geplaatst.

Het verschil tussen de twee boilers zit in het uiterlijk, de DAT-Aparici ECO smart is een rond model en de DAT-Aparici Eficiente is een platte boiler met de geringe diepte van slechts 28 cm, zo kan je deze elektrische boiler gewoon in het zicht hangen. 
Deze elektrische boiler heeft 2 tanks en iedere tank een eigen anode verwarmingselement. 

Op deze manier wordt het warmte verlies beperkt doordat er minder menging van het koude water is en heeft de boiler een snellere opwarmtijd.

De boilers worden geleverd compleet met ophangbeugels, aansluitsnoer, montageschroeven en een KIWA gekeurde inlaatcombinatie.

Allebei de boilers hebben een energielabel B.

Wacht niet langer en ondek het gemak en de voordelen van (all) electric.

Kijkt op de website van elektrischeboiler.eu voor meer informatie over deze en vele andere merken elektrische boilers maar ook elektrische CV’s.

 

 

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/