Het Thuisgevoel
Image default
Vervoer en transport

Hoe verkoop ik mijn meubels?

Het verkopen van je oude inboedel kan regelmatig nog veel geld opleveren. Vaak hebben mensen hier geen tot weinig zin in omdat ze denken dat het té veel werk is. Het uitzoeken van een goede verkoopwebsite, het maken van de perfecte foto’s en het krijgen van de meest onredelijke biedingen. Het kan inderdaad nog wel eens de nodige irritaties opleveren. Wij willen wat tips meegeven om je tweedehands meubels op een fijne manier elders een nieuw leven te geven.

Via internet

De meeste tweedehands spullen worden via het internet verkocht. Je hebt daarnaast natuurlijk ook winkels zoals een RD4 of vintage shop. Toch is voor velen het internet een goede uitkomst, zeker in deze tijd. Het is belangrijk dat je zorgt voor goede en duidelijke foto’s van het meubel. Vaak helpt het om meerdere foto’s online te zetten vanuit verschillende hoeken. Als het meubel beschadigd is laat dit dan ook weten zodat dit voor koper geen onverwachte twist wordt. Via bestelbus huren echt kun je je meubels op een fijne manier thuis brengen.

Het vervoeren van meubels

Meubels zijn vaak lastig te verplaatsen, voornamelijk grote meubels zoals banken, bedden of kasten. Het beste is daarom dan ook om de juiste afmetingen van jouw product in de beschrijving te vermelden. De koper kan zo een inschatting maken of het in zijn of haar huis past en op welke manier het product vervoerd kan worden. Mocht je nou zelf een fantastisch meubelstuk tweedehands hebben gezien maar weet je niet hoe je deze moet vervoeren? Je kunt via bestelbus huren Echt kiezen voor meerdere soorten busjes/bussen.

https://adremlimburg.nl/overige-paginas/bestelwagen-huren-ECHT/