Het Thuisgevoel
Image default
Vloeren

Online uw vloer bestellen tegen de scherpste prijzen!

Uw huis is de belangrijkste plek in uw leven. Daar is de vloer een essentieel onderdeel van. Een kwaliteitsvloer van Creon zorgt voor veiligheid, isolatie en geeft een mooie uitstraling aan uw huis.

Ruim assortiment:

Creon Vloeren heeft een ruim assortiment in houten vloeren, parket, laminaat en PVC-vloeren. Voor ieder huis is er wel een passende vloer. Wij leveren naast de vloer ook het totale pakket zoals ondervloeren, plinten en andere accesoires. Wel zo handig, zo hoeft u niet verder te zoeken en vindt u alles makkelijk bij Creon Vloeren.

Kwaliteitsvloeren:

Creon biedt kwaliteitsvloeren tegen een gunstige prijs. Het monteren doet u zelf via onze eenvoudige montage-instructies. Hierdoor bespaart u op de montagekosten. Op deze manier betaalt u nooit meer dan nodig. Als u dus kies voor kwaliteit, een scherpe prijs en een goede service, dan kiest u voor Creon.

Showroom:

Creon is een webshop en daardoor bestelt u uw vloer eenvoudig online. Twijfelt u en wilt u de vloer in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom. Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en om eventueel uw bestelling te plaatsen. Zo komende voordelen van online en een fysieke winkel samen.

 

https://www.creon-vloeren.nl/