Het Thuisgevoel
Image default
Woning en Tuin

7even Amsterdam, wonen vlakbij het Vondelpark

 

In Amsterdam West pal naast het Delflandplein wordt appartementen complex 7even gebouwd. 7even Amsterdam bestaat uit 90 huur appartementen met diverse parkeervoorzieningen en opslagruimtes in een afgesloten garage. Het Delflandplein kenmerkt zich door de diversiteit aan winkels voor de dagelijkse voorzieningen. Daarnaast ondergaat de buurt een ware transformatie met een diversiteit aan nieuwbouw woningen en hotels. Vanuit dit deel van Amsterdam ben je binnen 5 minuten in het Vondelpark en binnen 10 fiets minuten in de binnenstad van Amsterdam.

De huurwoningen van 7even Amsterdam zijn uitermate geschikt voor gezinnen en expats of jonge koppels. Er is veel aandacht besteed aan leefruimte. Amsterdam is een dure stad om in te wonen. De ruimte die er is wil je het liefst zo goed mogelijk benutten. Om die reden is er gekozen voor ruime woonkamers, keukens en slaapkamers. Doordat dat slaapkamers ruim zijn hebben oudere kinderen binnen het gezin ook een eigen volwaardige ruimte. Met sommige huur appartementen is zelfs rekening gehouden met de veeleisende gezinsleden door extra badkamers te realiseren, zodat deze niet gedeeld hoeven te worden! Voor jonge stellen en expats is wonen bij 7even Amsterdam ideaal omdat de ruime slaapkamers naar wens kunnen worden benut. Zo kan hier een logeerkamer van gemaakt worden of een hobby ruimte of thuiswerk ruimte.

Tegenover 7even is een hoog aangeschreven kinderopvang gelegen en een spiksplinternieuwe basisschool. Ideaal voor gezinnen die alles dicht bij huis willen hebben en de drukke binnenstad hiermee vermijden. Voor gezinnen die hun kinderen liever op een Internationale school zetten is dit ook geen probleem. De Internationale school bevindt zich op slechts 10 fietsminuten in Amsterdam Zuid.

Kortom, wonen bij 7even Amsterdam is een lust voor het nieuwe leven.

www.7even.amsterdam