Het Thuisgevoel
Image default
Woning en Tuin

Avek Fier en het geheim van een perfecte nachtrust

Iedereen verdient een fijne nachtrust. Veel mensen slapen niet goed, krijgen rugklachten of worden vaak midden in de nacht wakker. Aan de andere kant zijn er ook mensen die wel goed kunnen slapen. Wat is hun geheim? Het geheim van heerlijk slapen is de expert op het gebied van slapen. Goed kunnen slapen is een wetenschap. Het heeft te maken met een goede basis en een matras afgestemd op jouw specifieke lichaam. De basis is een Avek Fier met een juiste hardheid matras.

 

De Avek Fier, een goede basis

Een Avek Fier bed is een bed bestaande uit drie lagen die zowel comfort als ondersteuning voor jouw lichaam bieden. De eerste laag en dus de basis is de box. De box van de Avek Fier bestaat uit een dwarsgespannen spiraalbodem. Hierdoor is de ventilatie en ondersteuning van het lichaam optimaal. Daarboven komt het matras. Dit matras dient op het lichaam afgestemd worden. Het matras zelf heeft vijf ergonomische zones die het lichaam ondersteunen. Op het matras komt ten slotte nog een top matras. Ook deze topper is bedoeld voor optimale ondersteuning en kan daarom in verschillende materialen zoals: HR Optifoam, geperforeerd latex of Talalay latex, vervaardigd orden. Welk materiaal het beste bij jouw lichaam past kan van persoon tot persoon verschillen.

 

De expert

Het kwalitatief uitstekende Avek Fier bed is pas echt compleet met een advies van een expert. Deze expert houdt rekening met de slaaphouding, de proportionaliteit van het lichaam en eventuele rug of nek klachten. Aan de hand hiervan kan een expert vaststellen welk soort matras met welke hardheid het meest geschikt is voor jouw lichaam.

Een fijne nachtrust is voor heel veel mensen geen werkelijkheid. Dat komt omdat mensen vaak een bed en matras kopen die niet afgestemd is op hun lichaam en slaaphouding. De Avek Fier is een ideale basis voor een goede slaaphouding dankzij zijn drie lagen die afgestemd kunnen worden op jouw lichaam en behoefte aan ondersteuning.