Het Thuisgevoel
Image default
Woning en Tuin

Bescherm je stoelen met stoelpootdoppen buiten

Heb je eindelijk die prachtige stoelen gescoord, heb je er in no time krassen opzitten. Zonde natuurlijk! Want stoelen zijn vaak wel een investering en dan wil je niet dat ze al meteen onder de krassen zitten. Vooral buitenstoelen hebben veel te lijden. De ondergrond is namelijk meestal van steen en dan in combinatie met je stoelen kan snel beschadigingen opleveren. Met stoelpootdoppen voor buiten voorkom je dit. En blijven je stoelen langer als nieuw.

Stoelpootdoppen buiten

De meeste mensen zijn wel bekend met stoelpootdoppen. Binnen worden ze vaak gebruikt om krassen in de vloer tegen te gaan. Doordat je vaak met je stoelen schuift, komen er snel krassen op de vloer. Buiten is dit probleem minder. Maar buiten heb je juist te maken met een ander probleem. Niet de vloer, maar krassen op de stoelen komen hier vaak voor. Doordat je ondergrond buiten meestal hard steen is, hebben de poten van je stoelen veel te verduren. Schuiven over de harde ondergrond en steentjes die daardoor tegen de poten aankomen, kunnen je nieuwe stoelen flink beschadigen. Daarom heb je stoelpootdoppen buiten, voor je tuinmeubelen.

Verschillende soorten en maten

Stoelpootdoppen heb je in verschillende soorten en maten. Maar één ding hebben ze allemaal gemeen: ze zijn zeer eenvoudig in gebruik. Je plakt ze gewoon onder je stoelen of maakt ze vast op een andere manier. Ze vallen er niet gemakkelijk onderuit, ook niet als je vaak met de stoelen schuift. Het voorkomt dus niet alleen krassen in je vloer, maar ook krassen op de poten van je stoel.

https://stoeldopshop.nl/

Gerelateerde artikelen

Een onderwijsinstelling inrichten

Alles dat je moet weten over een alarmknop

Velvet fauteuil: een interessant meubel