Het Thuisgevoel
Image default
Woning en Tuin

Ga voor een groot assortiment tegels naar Nijnsel, nabij Eindhoven

Staat u aan de vooravond van een bouwproject en bent u inspiratie aan het opdoen over de aankleding? Bekijk dan de uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van tegels. Van vloertegels die geschikt zijn voor het plaatsen van een vloerverwarming tot keukentegels met een speciale coating die makkelijk afwasbaar zijn, bij TegelOutlet van Erp vindt u het. Bovendien geniet u hier van fantastische aanbiedingen, waardoor een bouwproject nog nooit zo voordelig uitgevoerd kon worden. De outlet biedt namelijk restanten of groot ingekochte partijen aan tegen een lage prijs.

Van mozaïek tot klassiek en van groots tot eenvoudig

Sinds enkele jaren zijn de kleine mozaïektegels weer erg populair. Het speelse en kleurrijke effect geeft een extra dimensie aan uw ruimte, ongeacht of dit de woon- of badkamer is. Ook zijn grote antracietgrijze stenen een gewillige keuze om bijvoorbeeld de badkamer te betegelen. Dankzij het grote oppervlak zijn de tegels goed schoon te houden. Voor welke soorten tegels gaat u langs bij deze tegelspecialist in de omgeving van Eindhoven?

  • Vloertegels
  • Wandtegels
  • Keuken- en decortegels

Heeft u de perfecte tegels gevonden, dan geniet u niet alleen van een scherpe prijs maar ook van twee jaar garantie! De voorwaarden hierover zijn beschikbaar bij de medewerkers.

Doe inspiratie op in de grote showroom

Wilt u alle tegels graag in het echt bewonderen voordat u een keuze maakt voor uw woning in de omgeving van Eindhoven? Ga dan eens langs in de grote showroom van TegelOutlet van Erp in Nijnsel, met maar liefst 35.000 m2 aan inspiratie. Loop rustig door de gangpaden met tegels om inspiratie op te doen voor uw bouwproject. Bespreek uw wensen en verwachtingen met de professionele medewerkers om vrijblijvend advies te ontvangen. Liever niet zelf aan de klus? Vraag dan de all-in offerte aan met levering én plaatsing van de nieuwe tegels in omgeving Eindhoven.

https://www.tegeloutlet.nl/