Het Thuisgevoel
Image default
Woning en Tuin

Hoe kies ik het beste verhuisbedrijf?

Als je weinig tijd hebt, of het niet meer kunt, en je moet toch verhuizen dan kun je het beste kiezen voor een ervaren verhuisbedrijf. Als je bijvoorbeeld gaat verhuizen samen met een verhuisbedrijf in Ede, of welke stad dan ook, dan moet je wel letten of het een goed verhuisbedrijf is. Als je kiest voor het verkeerde bedrijf, kan het voorkomen dat ze niet op komen dagen, inboedel beschadigen of een onverwachts hoge rekening sturen. Met de onderstaande tips kun je op zoek gaan naar de beste verhuisbedrijven in Ede!

Oriënteer jezelf

Als eerste is het belangrijk om op zoek te gaan naar meerdere verhuisbedrijven. Woon je bijvoorbeeld in Ede, dan zul je al behoorlijk wat verhuisbedrijven vinden. Neem eens contact met ze op en vraag extra informatie aan. Denk bijvoorbeeld aan vragen als: hoe worden je spullen beschermd, hoeveel ervaring heeft het bedrijf, wat moet je zelf doen en natuurlijk ook wat zijn de kosten? Door de juiste vragen te stellen kun je op basis van de antwoorden al merken of je te maken hebt met een betrouwbaar verhuisbedrijf.

Vraag meerdere offertes op

Nu heb je eindelijk een aantal verhuisbedrijven gevonden. Vraag eens een aantal offertes bij ze op. Let dan ook niet alleen op de kosten, maar ook op eigen risico en aansprakelijkheid. Dit soort punten zijn extreem belangrijk, mocht er toch iets beschadigd raken tijdens de verhuizing.

Kies voor erkende verhuisbedrijven

Als laatste raden wij je aan om te kiezen voor een erkend verhuisbedrijf. Verhuizers in Ede zijn er ruimschoots te vinden en zijn onderdeel van de branchevereniging voor erkende verhuisbedrijven. Deze bedrijven geven garantie dat ze op komen dagen, dat er een aansprakelijkheidsverzekering is en natuurlijk dat ze ruime ervaring hebben als verhuisbedrijf Ede.