Het Thuisgevoel
Image default
Woning en Tuin

Voordelen van een zwemvijver in de tuin

De zomer staat voor de deur en opnieuw rijst de vraag: Is het tijd voor een zwemvijver in je eigen tuin? We hebben een aantal redenen op een rijtje gezet waarom je eindelijk de sprong zou moeten wagen.

Ontspanning

De tuin, en vooral het zwemvijver, zijn oases van ontspanning, plaatsen waar we met een gerust hart onze ziel kunnen laten bungelen. Hier kunnen we bijkomen van de stress van het dagelijks leven en onze batterijen weer opladen.

Wens je soms een vakantie zonder alle drukte? Voor wie verlangt naar rust en stilte is het zwemvijver de ideale oplossing, bijna als een korte vakantie. Het is natuurlijk niet helemaal hetzelfde, maar een duik in het koele water werkt ontspannend en helpt je even uit te schakelen.

Plezier met familie en vrienden

Laten we eerlijk zijn, als je een zwemvijver in je eigen tuin hebt, geniet je er graag van samen met familie en vrienden. Het zwemvijver wordt in een mum van tijd een ontmoetingsplaats voor jong en oud, hier breng je samen tijd door, hier wissel je ideeën uit.

Fitness

Niet langer zitten, het is hoog tijd voor wat spel en sport. In het zwemvijver wordt het een plezier. Of het nu gaat om zwemmen, aquafitness of waterpolo, waterpret is dubbel plezier. En last but not least is een verfrissende duik het beste wapen tegen de zomerse hitte.

Privacy

Openbare zwemvijver kunnen niet op tegen de charme van een zwemvijver in je eigen tuin. Thuis ben je veilig voor rumoer, lawaai en rondspetterende mensen. Het zwemvijver is alleen voor jou en je gezin.

Altijd open

Vaarwel openingstijden! Spring in het zwemvijver als je er zin in hebt. Meteen na het werk, vroeg in de ochtend of midden in de nacht. Er zijn verschillende afdekkingen en koepels verkrijgbaar om het zwemvijver het hele jaar door een plezier te laten zijn.

Overtuigd? Laat dan ook een zwemvijver aanleggen!