Het Thuisgevoel
Image default
Vervoer en transport

Opslagruimte in je slaapkamer

Opslagruimte in je slaapkamer

Je slaapkamer is het belangrijkste onderdeel van elk huis. Je brengt er de meest uren door, weliswaar in slaap, maar toch. Het is fijn als je slaapkamer een plek is waar je een thuis gevoel krijgt. Om dit gevoel te behouden kan het goed zijn om je kamer af en toe opnieuw in te richten. Dit kan een leuke, en tevens een ontmoedigende, klus zijn. Je begint met frisse moed maar al vrij snel kom je er achter dat de klus groter is dan je dacht. Om een goede ervaring over te houden aan deze herinrichting is het handig om je spullen van te voren te sorteren. Zoek een opslagruimte Leiderdorp voor overbodige spullen. Oomen Opslag helpt je hier graag bij.

Meubels met opslagruimte

Ben je toe aan een nieuw bed, dan is dit het juiste moment. Vooral als je te maken hebt met een kleine slaapkamer kunnen meubels met ingebouwde opslag een geweldige manier zijn om je beschikbare ruimte te verdubbelen. Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden voor meubels die ook als opberger dienen: bedden met ingebouwde lades eronder, opbergzakken en opbergbanken die er allemaal gesofisticeerd uit zien en verborgen ruimtebesparende oplossingen bieden. Om nog meer ruimte te besparen bouw je planken aan de muur, gebruik je een kastorganizer om schoenen en overhemden op te hangen en gebruik je een boekenkast met meerdere niveaus om foto’s en andere persoonlijke spullen weer te geven. Muren die van vloer tot plafond lopen, kunnen veel spullen opnemen en voorkomen dat de kamer te rommelig wordt.

Alles om je bed heen

Het bed is het belangrijkste element van de slaapkamer en tal van experts raden aan om te beginnen met het plaatsen van het bed en vervolgens al het andere eromheen te regelen. Begin met het bepalen van de beste plaatsing voor het bed. De beste plaats hiervoor is meestal de langste ononderbroken muur. Echter, een kleine of een wankele plattegrond kan dit bijna onmogelijk maken. Wees daarom niet bang om je bed, indien nodig, tegen een raam te zetten. Het gaat er om dat je bed een centraal punt in de kamer is.

https://oomenopslag.nl/