Het Thuisgevoel
Image default
Woningen

Heeft u het te koud in huis? Misschien moet u een afspraak maken met een isolatiebedrijf

Als u aan de werkzaamheden van een isolatiebedrijf denkt, ziet u waarschijnlijk vooral projecten die zijn gericht op buitenmuren en zolders. Hoewel het isoleren van deze delen van uw woning belangrijk is, kunnen huiseigenaren ook veel geld besparen op hun verwarmings- en koelingskosten als ze de ruimte onder hun vloeren isoleren. Vloerisolatie kan verschillende vormen hebben. Voor huizen zonder kelders en huizen met onverwarmde kelders kan het toevoegen van vloerisolatie de verwarmingskosten significant verlagen. Eigenaren kunnen ook overwegen funderingen, kruipruimtes of de ruimte tussen de kelder en begane grond aan te laten pakken door een isolatiebedrijf.

Vloerisolatie in vele soorten en maten om uw huis op temperatuur te houden

Het type vloerisolatie dat geschikt is voor een bepaald huis, is afhankelijk van het ontwerp en de behoeften aan klimaatbeheersing. De meeste huizen kunnen echter profiteren van extra isolatie onder de vloeren van de belangrijkste woonruimte. Sommige isolatieprojecten onder de vloer kunnen in het doe-het-zelf-domein vallen, maar veel klussen vereisen de speciale vaardigheden van een isolatiebedrijf die weet hoe ze moeten omgaan met vocht, ventilatie en luchtafdichtingen. Door goede vloerisolatie heeft u minder last van tocht, voorkomt u warmteverlies en wordt vochtophoping in huis erg verminderd. En een mooie bijkomstigheid is dat het helpt om te voorkomen dat uw leidingen bevriezen tijdens een koude winter.

Welk bedrijf helpt mij aan goede isolatie in huis?

Van de Bunt Isolatietechniek B.V. is een SKG-IKOB gecertificeerd bedrijf in Putten, nabij Amersfoort, dat al jaren ervaring heeft met het isoleren van woningen en bedrijfspanden. Zij hebben verstand van de strenge uitvoeringsrichtlijnen en voorschriften die gelden voor isolatiematerialen. De ervaren isolatiemonteurs hebben een VCA-diploma en zijn goed opgeleid. Zij kunnen uw woning grondig controleren en u advies geven wat de beste optie is voor uw huis.