Het Thuisgevoel
Image default
Aanbiedingen

Kaarten maken vanaf thuis

Nederland is nog steeds een land waar we bij bijzondere gelegenheden als trouwen, geboorte of een jubileum een fysieke kaart sturen. Gelukkig maar! Want bij Koningkaart zelf je kaarten maken is een feestje.

Dus voor de belangrijkste momenten in ons leven maken we toch nog altijd gebruik van de fysieke kaart die we op de bus naar de geadresseerde versturen. En voor de ontvanger is een  gedrukte kaart in je brievenbus ook echt een bijzonder iets, want hoeveel echte kaarten krijg je nu nog vandaag de dag? Stuurden we vroeger nog een echte verjaardagskaart als er iemand jarig was… dat feliciteren doen we nu online. En in plaats van een beterschapskaart krijgen we nu een whatsapp. Zelfs met kerst, waar jaarlijks nog steeds de meeste fysieke kaarten worden verstuurd zie je de aantallen dalen. 

Heb je zelf iets belangrijks te vieren binnenkort? Vroeger gingen we naar de drukkerij om de hoek om een mooie standaard kaart uit een boek uit te kiezen en de tekst leverden we op een A4’tje aan. Na een voorbeeld opmaak op papier werden de echte kaarten ingedrukt. Hier moest je vaak wel meer dan een week voor uittrekken. Nu zoeken we online naar een leverancier waar zelf kaarten maken mogelijk is. Koningkaart is zo’n online leverancier van kaarten voor diverse gebeurtenissen in jouw leven. De ontwerpen zijn allemaal volgens de laatste trends. En met een online ontwerptool kun je zelf heel gemakkelijk aan de slag voor het maken van de perfecte kaart. Je hoeft er de deur niet voor uit, een computer en lekker op de bank naast elkaar zelf je kaarten maken.

In de webshop van Koningkaart staan voor iedere gelegenheid een uitgebreide keus aan voorbeeldkaarten die je allemaal zelf online kunt bewerken tot een ideale pareltje. Open een voorbeeldkaart, pas teksten aan, kleuren en achtergronden, foto erbij en langzaam ontstaat jouw ideale ontwerp. Ben je zelf creatief dan kun je ook met een blanco kaart starten. Bij Koningkaart kun je gebruik maken van een databank met heel veel verschillende achtergronden en illustraties om je kaart naar wens te maken. 

Wil je echt iets speciaals? Wat vroeger alleen bij de drukkerij om de hoek mogelijk was, kies dan voor foliedruk op je kaarten. Ook dat kan tegenwoordig online! Je trouwkaart met de namen en glimmend goud of je geboortekaartje waar de naam van je kindje in goud wordt gedrukt, wie wil dat nou niet. De mogelijkheden zijn heel divers. Kijk maar eens op de website van Koningkaart voor de mogelijkheden of volg onze social media waar we dagelijk mooie foto’s posten van onze laatste nieuwe kaarten.

https://koningkaart.nl/zelf-kaarten-maken

Gerelateerde artikelen

Wat is een woonverzekering en wat kun je er mee?

Goede beveiliging door een dubbelstaafmat hekwerk

Lastig maar belangrijk: praten over overlijden