Het Thuisgevoel
Image default
Hobby en vrije tijd

Jaarhoroscoop Boogschutter 2020

Horoscoop Boogschutter

Voor horoscoop Boogschutter wordt dit jaar goede ontwikkelingen voorspeld. Je zal niet langer je aarzelende zelf zijn. Dit is de tijd dat je wilskracht zal verbeteren. Ook problemen die de afgelopen jaren traag verliepen, beginnen zich nu langzaam op te lossen. Je zal veel erkenning krijgen in je sociale kringen. Je zal dit jaar spirituele en liefdadigheidsprojecten met succes nastreven.

Het jaar is gunstig voor het sterrenbeeld Boogschutter om een keuze te maken voor een verandering in functie of werklocatie. Ook juridische kwesties eindigen in je voordeel. Boogschutters in creatieve ondernemingen zullen succes meemaken. Geduld en doorzettingsvermogen zullen je rijkelijk belonen als het jaar eindigt.

Liefde

Een nieuwe richting in het liefdesleven staat dit jaar voor Boogschutters in petto, net als Waterman. De meesten van jullie zullen in deze periode nieuwe wegen moeten inslaan. Degenen die al een relatie hebben, zullen genoodzaakt zijn grote veranderingen aan te brengen. Je laat je vol van liefde gelden in je huwelijk of relatie. Zelfs kleine zaken zullen een kans voor je zijn om jouw liefde aan je partner / echtgenoot te tonen. Saturnus zal je helpen dit jaar radicale veranderingen aan te brengen in je liefdesactiviteiten. Gedurende deze periode zal je meer kunnen begrijpen over emoties en genegenheid.

Single Boogschutters zullen hun ideale partners voor het leven kunnen vinden. Het hele jaar door wordt een positieve stemming op dit gebied beloofd. Hoewel er in je liefdesleven niet veel geluk staat te wachten, vormen nieuwe ontmoetingen daarop volgende potentiële afspraken. Rond het einde van het jaar trekt je veel liefde en genegenheid van je naaste omgeving. Je liefde zal mensen over de hele linie winnen.

Gezondheid

De planeten voor het jaar 2020 beloven veel energie voor jou, die je goed moet gebruiken, mede horoscoop Steenbok. Welzijn / geluk staat op het spel, wees voorzichtig. Maar wees dan niet te druk of actief voordat je beseft dat de tijd om is om te genieten. Je gezondheid heeft dit jaar uiterste zorg nodig. Sommigen van jullie kunnen problemen hebben met de spijsvertering en de lever. Plan dit jaar een goed dieet, dat is nodig als je dit jaar fit moet blijven. Geef niet op, maar wees consistent met je dieet en lichaamsbeweging. Geen woorden maar daden kortgezegd.

Carrière

Het jaar 2020 biedt een goed platform voor Boogschutters om hun moed te bewijzen op het carrière vlak. Betere vooruitzichten zijn er om vooruitgang te boeken in de richting van jouw ambities in het leven. Vooral voor professioneel werk zou dit een gelukkige periode voor je zijn. De eerste helft van het jaar is voorstander van samenwerken, terwijl de tweede helft je vraagt om het alleen de handen uit de mouwen te steken. Ga op een voorzichtige manier om met autoriteiten en collega’s, schaad professionele relaties voor deze periode niet. Tegen het einde van het jaar zou je harde werk zijn vruchten afwerpen. Zakenmensen zouden de tijd rijp vinden om hun eigen onderneming te starten of op zoek te gaan naar verschillende vormen van afwisseling binnen het bedrijfsleven.

Financieel

Voor het jaar 2020 zullen de financiën van Boogschutter verbeteren, net als horoscoop Vissen. Een gevoel van optimisme heerst het hele jaar door op jouw financiële vlak. je kunt echter te veel genieten en extravagant zijn in deze periode die tot veel uitgaven leidt, wees dus voorzichtig. Je toekomst vraagt om veel financiën, en de planeten zullen je helpen dit in de loop van dit jaar te bereiken. Los in de eerste fase van het jaar oude schulden en leningen af. Blijf hard werken en gebruik de tweede helft van het jaar om al je harde werk beloond zien te worden. Het einde van het jaar is gunstig voor een meevaller aan jouw financiële kant.

Bron:
Zodiac Horoscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/