Het Thuisgevoel
Image default
Aanbiedingen

Met een origineel en actief bedrijfsuitje aan de teambuilding werken

Bent u verantwoordelijk voor het organiseren van een vermakelijk uitje met collega’s? Dit zal zorgen voor bevordering van teambuilding en groepsdynamiek, wat de productiviteit en creativiteit van medewerkers verbetert. Elkaar buiten kantooruren in een ontspannen sfeer treffen is dan ook essentieel. Bent u op zoek naar leuke groepsactiviteiten om met uw collega’s of medewerkers te ondernemen? Dan bent u bij De Westernboerderij op de goede plek.

Waarom een actief bedrijfsuitje?

Door in plaats van voor een etentje of een andere standaardactiviteit voor een actief bedrijfsuitje te kiezen, gaan collega’s op een speelse manier met elkaar samenwerken. Dit is bevorderlijk voor de onderlinge communicatie. Leuke groepsactiviteiten zijn er bij deze specialist in groepsuitjes volop. Op de website vindt u het complete aanbod. De meeste activiteiten zijn voor zowel grote als kleine groepen geschikt, waardoor de omvang van uw bedrijf geen rol van belang speelt wanneer u bij deze specialisten langsgaat.

Een locatie waar u het hele jaar door terechtkunt

Dé groepsspecialist van Gelderland biedt bovendien niet alleen outdooractiviteiten, maar ook indooractiviteiten aan. Dit betekent dat u er, ook wanneer u een actief bedrijfsuitje in de wintermaanden wilt organiseren, altijd op de juiste plek bent. De Westernboerderij wordt sinds 2008 door een enthousiast echtpaar aangestuurd dat een helder doel voor ogen heeft: van de boerderij een begrip in de regio maken.

Geniet van de tijd van uw leven

Natuurlijk is de boerderij niet alleen ideaal voor uitjes met collega’s, ook kunt u met andere groepen deelnemen aan de leuke groepsactiviteiten die er worden aangeboden. Zowel jong als oud zullen er de tijd van hun leven hebben. Bij aankomst op de boerderij wordt u direct verrast door de gezellige sfeer in westernstijl. Zo komt iedereen direct in de stemming. Na de ontvangst en informatie over de activiteiten kunt u met uw gezelschap van start met een actief bedrijfsuitje.