Het Thuisgevoel
Image default
Aanbiedingen

Raamfolie om je huis te decoreren

Raamfolie kun je natuurlijk voor veel verschillende doeleinden gebruiken. Zo kun je het gebruiken om je ramen te blinderen of om een spiegel-effect op je raam te krijgen. Tegenwoordig heb je zelfs anti-inbraak folie, waarmee je het inbrekers moeilijker maakt om een ruit in te gooien. Uiteraard kan je raamfolie ook gewoon gebruiken om je ramen mee te decoreren. In deze blog lees je meer over het gebruik van raamfolie ter decoratie van je ruiten en eventueel deuren. 

Decoratieve raamfolie

Je kan je huis aankleden met decoratieve raamfolie. Bij raamfolie-winkel.nl heb je een uitgebreid assortiment aan decoratieve raamfolies. Zo kun je kiezen voor een raamfolie die in jouw interieur past. Kies bijvoorbeeld voor een raamfolie met bloemenprint, of ga voor een folie met vormen zoals wolken of cirkels. 

Glas in Lood folie

Ben je nu ontzettend fan van glas in lood? Dan is glas in lood folie wellicht een goede oplossing voor je. Een echt glas in lood raam is ontzettend duur, maar met deze folie kun je het effect van een glas in lood raam goed nabootsen. Ook bij deze folie heb je verschillende patronen, zoals een bloemen- of tegeltjes patroon.  

Interieurfolie

Naast raamfolie kan je ook kiezen voor interieurfolie. Dit is folie die je op meerdere oppervlakken kan plakken, zoals bijvoorbeeld vensterbanken of andere gladde oppervlakken. Op deze manier kun je eenvoudig en goedkoop je huis wat aankleden. Interieurfolie heb je in heel veel verschillende kleuren en patronen, van zebra print tot marmerprint. Voor ieder wat wils dus!

Gekleurde folie

Ten slotte heb je ook nog gekleurde raamfolie. Dit is doorzichtige raamfolie met een kleurtje. Hierdoor krijg je dus nog wel licht binnen, maar krijgen je ramen wel een gekleurd tintje. Tevens heb je ook compleet dekkende gekleurde folie, waarmee je dus wel al het licht blokkeert.

 

Er zijn dus een heleboel verschillende soorten raamfolie waarmee je je woning kan decoreren. Het leuke van raamfolie is is dat het een voordelige en eenvoudige manier is om je woning een totaal andere look mee te geven. Let op dat je voorzichtig bent bij het aanbrengen van de folie, want anders heb je kan op bobbeltjes onder de folie en dit wil je natuurlijk voorkomen.