Het Thuisgevoel
Image default
Aanbiedingen

Visgraattafels: De nieuwe rage

Als je op zoek bent naar nieuwe leuke meubels voor je woonkamer of keuken, kijk dan niet verder. Nu klinkt het misschien een beetje raar, visgraattafels. Maar eigenlijk gaat het over het patroon van het hout. Dat zit als een soort visgraat in elkaar geweven. Dit geeft een heel mooi effect. Als je dit even wilt zien kan je kijken op de Website van MisterTafel. Niet alleen staat dit erg mooi in je kamer, maar het is ook nog super trendy! Dus als je benieuwd bent naar deze tafel lees dan vooral verder. En wie weet ben jij binnenkort een trotse eigenaar van een visgraattafel.

Keuken trends

 

Wil je nu een Visgraat tafel kopen? Denk dan na over de rest van de kamer waar je hem in gaat neerzetten. Past alles bij elkaar? Denk ook goed na over kleuren combinaties. Soms moet je met verschillende kleuren hout opletten dat het niet gaat botsen. Ook is het slim om na te denken over de tafel stoelen die je erbij koopt. Wat wil je dat ze uitstralen? Tegenwoordig is het bijvoorbeeld heel trendy om allemaal verschillende kleuren en/of vormen stoelen te kopen.

 

Accessoires

 

Ook is het leuk om na te denken over hoe je zo’n tafel nog beter kan laten uitkomen met de juiste accessoires. Je kan via Pinterest inspiratie opdoen. Of tijdschriften. Die zijn er genoeg. Je kan ook in showrooms gaan kijken. Maar houd het wel persoonlijk. Wat ook leuk is, is om de kleur hout die de tafel heeft, vaker terug te laten komen in de kamer. Je kan ook spelen met contrasten en felle kleuren. Het leuke van zo’n tafel is dat het al heel veel effect heeft op zichzelf. Door het mooie visgraat patroon maak je al een statement op zichzelf met zo’n tafel.