Het Thuisgevoel
Image default
Aanbiedingen

Wanneer kiezen voor duo rolgordijnen

Mooie raambekleding is een essentieel onderdeel van je woning. Het is echt zo iets dat je woning kan maken of breken. Maar dat niet alleen natuurlijk. Raambekleding vervullen natuurlijk ook gewoon een praktische functie. Zo zorgen ze ervoor dat je slaapkamer lekker donker is als je wil gaan slapen, en dat je het zomers niet te warm hebt thuis. Erg belangrijk is je raambekleding dan ook.

 

Maar goed, het kan zo zijn dat je het wel een beetje gehad hebt met de standaard gordijnen of jaloezieen. Wat zijn dan nog je opties? Wij denken dat een duo rolgordijn misschien wel iets voor jou is. Hier vertellen we je er iets meer over. 

 

Wat is het?

Maar wat zijn nu duo rolgordijnen. Nou, zoals de naam al enigszins weggeeft, bieden duo rolgordijnen een variatie of normale rolgordijnen door gebruik te maken van twee soorten stoffen. Kort gezegd, bestaan duo rolgordijnen uit twee afzonderlijke stoflagen met afwisselend transparante/doorschijnende en semi-transparante, of zelfs verduisterende stroken.

 

Deze manier van het lagen van stoffen biedt zeer veel mogelijkheden om het lichtinval te bepalen. Je kan dus werkelijk in een handomdraai kiezen voor bijvoorbeeld meer privacy, of juist meer openheid en lichtinval.

 

Gewoon mooi

Oké dat voor de praktische kant van het verhaal, maar er moet ook gewoon gezegd worden dat de duo rolgordijnen erg mooi zijn. Het is namelijk een heel verrassende look die je niet zo snel in huizen zult tegenkomen. Dat gezegd te hebben , kun je de duo rolgordijnen wel heel makkelijk combineren en aanpassen aan de rest van je interieur.

 

Ben je al enigszins enthousiast gemaakt, of ben je gewoon nieuwsgierig dan raden we zeker aan dat je een kijkje neemt op de webpagina van PoweredBlinds. Bij PoweredBlinds kun je kiezen uit veel verschillende soorten stoffen, kleuren en heb je ook de mogelijkheid om je duo rolgordijn gemotoriseerd te laten leveren. Zo hoef je niet eens op te staan om je rolgordijnen te bedienen.