Het Thuisgevoel
Image default
Decoratie en accessoires

GU10 led spots

Sommige van de gemakkelijke en eenvoudige dingen die we allemaal rond onze huizen doen kunnen lichten worden bewaard buiten wanneer niet in gebruik, zorgen voor elektrische onderdelen niet op stand-by als deze maakt gebruik van meer macht dan u denkt, zorg ervoor dat de kranen lekken, en u niet verlaten hen uitgevoerd wanneer het is niet nodig. De wijziging aanbrengen in GU10 led spots energie efficiënte bollen, deze GU10 led spots LED lampen bespaart u veel energie en geld. Ze zijn bijna tien keer effectiever is dan een normale gloeilamp en zijn veel veiliger; ze gewoon niet opblazen, maar ze geleidelijk vervagen die zal u niet verlaten plotseling in het donker. Deze GU10 led spots energie efficiënte bollen zijn een beetje duurder om te gebruiken op het eerste. Echter, ze zal zeker Make-up voor hun initiële kosten. Ze bespaart u veel geld op energierekening die groot zijn voor iedereen.

Primaire belang van een Led-lampje Long-lasting – LED lampen laatst tot 10 keer zo lang als compacte tl en veel langer dan normale gloeilamp.

Durable – LEDs hebben niet een gloeidraad, ze zijn niet beschadigd onder omstandigheden als een gewone gloeilamp doorbroken worden zou. Omdat ze solide zijn, maximaal LED lampen goed jarring en stoten.

Koel – deze bollen niet leidt tot opbouw van de warmte; LED’s produceren 3,4 BTU’s / uur, in vergelijking met 85 voor gloeilampen. Gemeenschappelijk gloeilampen warm en bijdragen tot de opbouw van de warmte in een kamer. LEDs te voorkomen dat deze warmte opbouw, daardoor bijdragen tot vermindering van de kosten van de airconditioning in de woning.

Kwikvrij – wordt geen kwik gebruikt bij de vervaardiging van gu10 led spots.

Efficiënter – LED lampen te gebruiken alleen 2-17 watt aan elektriciteit (1/3 tot 1/30ste van gloeilamp of Spaarlamp). GU10 led spots gebruikt binnen het huis energie besparen, cool blijven en geld besparen op de kosten van vervanging sinds LED lampen laatst zo lang. Kleine LED zaklamp lampen zal verlengen de levensduur van de batterij 10 tot 15 keer langer dan met gloeilampen.

Kosteneffectieve-hoewel LEDs aanvankelijk duur zijn, de kosten is terugverdiend in de tijd en batterij besparing. LED lamp gebruik werd voor het eerst commercieel aangenomen, waar kosten voor onderhoud en vervanging zijn duur. Maar de kosten van nieuwe gu10 led spots aanzienlijk is gedaald in de afgelopen jaren. En nog steeds naar beneden. Vandaag, er zijn veel nieuwe LED gloeilampen voor gebruik in huis, en de kosten wordt steeds minder een probleem. Een vergelijking van de kosten tussen de verschillende soorten energiebesparende lampen, zie onze Light Bulb vergelijking grafieken.

 

 

Licht voor afgelegen gebieden en draagbare generatoren – vanwege de lage Stroomvereisten voor LEDs, met behulp van zonnepanelen wordt praktischer en minder duur dan een elektrische lijn te lopen of met behulp van een generator voor verlichting in afgelegen of off-grid gebieden. LED lampen zijn ook ideaal voor gebruik met kleine draagbare generatoren die huiseigenaars voor reservemacht in noodsituaties gebruiken.