Het Thuisgevoel
Image default
Eten en drinken

Catering voor thuis bestellen in Amsterdam

Ongeacht voor welke gelegenheid u een geschikt cateraar zoekt; bij Happie Delivery Zit u helemaal goed. Bruiloften, verjaardag, jubilea het kan allemaal. Ook als u catering wilt regelen voor op kantoor dan kan dat in de webshop van Happie. Heel eenvoudig en super snel!

Waarom catering bestellen?

Catering bestellen scheelt u heel veel tijd. U hoeft niet zelf eindeloos in de keuken te staan om de lekkernijen voor te bereiden voor uw bijeenkomst en het scheelt u de tijd dat u kwijt bent aan het inkopen van de producten en het uitserveren. (Net het moment waarop u uw gasten moet verwelkomen) Daarnaast gaat catering bestellen heel eenvoudig met de webshop van Happie Delivery en is er catering voor elk budget.

 

Waar leveren wij onze catering allemaal?

Happie Delivery levert dagelijks in vele plekken in Noord-Holland, Zuidholland, Utrecht en Flevoland. Wij leveren alle catering gekoeld in onze wagen en in koelboxen. Zodat alle producten op de juiste temperatuur bij u worden geleverd. Het grootste gedeelte van de dag leveren wij catering in alle delen van Amsterdam, Noord, Oost, Zuid en West.

 

Hoe wordt de catering aangeleverd?

Bestelt u een buffet bij Happie Delivery dan wordt alles netjes bij u thuis afgeleverd. Daarnaast wordt het gehele buffet ook voor u warm gezet. Wij plaatsen de borden, de schalen met koude gerechten, de chafingsdische met warme gerechten, het gerei en het bestek. U hoeft dus helemaal niets zelf te doen. Wanneer u en uw gasten zijn uitgegeten kunt u alle spullen weer terugplaatsen in de meegeleverd thermoboxen. Wij komen de boxen de volgende dag weer ophalen en doen de afwas bij ons op locatie.

Bestelt u bij ons een BBQ-catering, dan kunt u uw favoriete vlees- vis of vegapakket kiezen in onze webshop. U kunt ook heel gemakkelijk een kok boeken voor uw evenemten. Deze grill-meester komt dan bij u op locatie. Plaatst de BBQ en het BBQ-buffet en grillt alles tot in perfectie voor u en uw gasten. Achteraf zal alles weer netjes worden opgeruimd, zodat u u niet druk hoeft te maken over het opruimen.

 

Uit welke soorten catering kunt u kiezen?

Happie Delivery heeft een enorm groot assortiment staan in onze webshop. BIj ons kunt u terecht voor een heerlijke BBQ catering, Buffetten, Borrelhapjes, Cocktails of de gehele partycatering. Maak uw keuze heel eenvoudig door uw favoriete catering te kiezen in onze webshop. Of vraag geheel gratis en vrijblijvend een cateringvoorstel op maat aan.