Het Thuisgevoel
Image default
Financieel

Wil jij je Wft-diploma behalen? Kies voor Financieel Hoffelijk

Over Hoffelijk Financieel 

Wil jij snel en gegarandeerd jouw Wft-opleiding behalen, zodat je binnen de financiële dienstverlening aan de slag kunt? Dat doe je bij Hoffelijk Financieel. Hoffelijk Financieel leidt jou op een innovatieve manier op, zodat je het Wft-examen in één keer behaalt. Hoffelijk Financieel investeert vooral in de zakelijke dienstverlening, de B2B-markt. Zij staan voor een duurzame ontwikkeling van professionals en organisaties. Ze verzorgen diverse opleiding voor verschillende sectoren, zoals de financiële dienstverlening, detachering en het beroepsonderwijs. 

Wie is Hoffelijk Financieel? 

Hoffelijk Financieel is elf jaar geleden opgericht door Wesley van ‘t Hof. In deze jaren is Hoffelijk Financieel heel hard gegroeid. Inmiddels bestaat het bedrijf uit ongeveer 100 medewerkers. Stuk voor stuk zijn zij gespecialiseerd in het opleiden van financieel dienstverleners. Hoffelijk Financieel bestaat uit een jong, gedreven team. De start-up mentaliteit is nog altijd sterk aanwezig: keihard werken en blik vooruit. 

Wat wordt bereikt met de websites? 

Hoffelijk Financieel beschikt over meerdere websites. Aan de hand van deze websites wordt de bezoeker geïnformeerd over de verschillende Wt-modules, bijvoorbeeld. Maar ook andere dingen worden hier geïnformeerd. Vooral de website over de Wft-Basis wordt uitgebreid behandeld. Iedere Wft-module heeft een aparte landingspagina. 

Wft staat voor Wet op Financieel Toezicht. In deze wet staat omschreven dat iedereen die werkzaam is in de financiële sector in het bezit dient te zijn van een Wft-certificaat. Het certificaat toont aan dat je beschikt over de juiste kennis en vaardigheden om de consument te voorzien van een kwalitatief goed financieel advies. Bijvoorbeeld wanneer je werkt als hypotheekadviseur of bankier. 

De Wft-module die je op zak moet hebben, hangt af van het vakgebied waarin je je begeeft. Je start in ieder geval altijd met de Wft Basis. 

Wat wordt besproken op de websites? 

Zoals eerder besproken, dienen de websites van Hoffelijk Financieel ter informatie voor de bezoeker. Deze informatie betreft de Wft-modules. De Wft Basis is in principe de module waar je als beginnend financieel dienstverlener mee start. Je leert tijdens deze opleiding alle relevante financiële basiskennis. Wanneer je de opleiding voltooid hebt en het examen hebt behaald, voldoe je aan de wettelijke eisen. 

Hierna ben je in staat om klanten te informeren over financiële diensten en je verwijst hen door naar de juiste specialist. Daarnaast behandel je eerstelijns klantvragen en je weet alles te vertellen over betalen, sparen en verzekeringen.

Wat is de visie van Hoffelijk Financieel? 

De visie van Hoffelijk Financieel luidt: het streven naar continue kennis- en kwaliteitswaarborging. Het doel van iedere medewerker is om elke deelnemer te ondersteunen in zijn of haar ontwikkeling. Dit doet Hoffelijk Financieel vooral digitaal. Het programma bevat innovatie en kwaliteit. 

Hoffelijk is ambitieus, gericht op kwaliteit en gelooft in maatwerk. Door een individuele aanpak, zorgt Hoffelijk Financieel voor meer relevantie voor onze klanten.

Ben jij al in het bezit van een Wft Basis en heb je meer interesse in het Wft Zorg certificaat? Ook deze behaal je bij Hoffelijk. Kijk hier wat de mogelijkheden zijn. 

http://financieel.hoffelijk.nl