Het Thuisgevoel
Image default
Hobby en vrije tijd

Op vakantie in Nederland

Hoewel Nederland een klein land is heeft het wel een aantal mooie plekken. Het land loopt uiteen van het vlakke noorden tot het heuvelachtige zuiden, er is dus heel wat te zien. Je zou dan ook makkelijk op vakantie in eigen land kunnen gaan. Geen idee waar je nu heen moet gaan? De mooiste plekken van Nederland worden beschreven in deze blog.

 

De mooiste bestemmingen

Op nummer een staan de Waddeneilanden, dit zijn een vijftal eilanden gelegen in de Noordzee. Op elk eiland is er een andere omvang, rust en natuur. De sportievelingen kunnen er tennissen, surfen, vliegeren, strandgolfen, zwemmen en paardrijden. Wil je met de caravan weggaan? Dan kun je het beste naar een van de 300 campings in  Zeeland, een land omgeven door de Hollandse zee met unieke Deltawerken die het bezoekje waard zijn. In Zeeland zijn er een aantal leuke plaatsen waar je kunt ontspannen, winkelen of eten in een heerlijk restaurant. Op nummer drie staat Zuid-Limburg, met het mooie heuvelachtige landschap maakt het een unieke uitvalsbasis voor een Nederlandse vakantie. Daarnaast ben je ook zo in België of Duitsland. In Zuid- Limburg vindt je een groot aantal bekende wijn- en bier producten en het is dan ook leuk om streekproducten te proeven, ook een bezoek aan de verschillende brouwerijen kan niet worden overgeslagen.

 

Je thuis goed achterlaten

Als je op vakantie gaat is het belangrijk dat je je huis veilig achterlaat. Sluit alle sloten dan ook goed af en doe alle ramen dicht. Mocht je geen goed slot hebben kun je altijd nog naar een slotenmaker in Eindhoven gaan, een slotenmaker vervangt alle sloten, kan een inbraakbeveiliging installeren en kan een schadeanalyse maken als er is ingebroken. Wek daarnaast ook altijd de indruk dat er iemand thuis is door bijvoorbeeld de lichten aan te laten, pas ook altijd op met sociale media. En om zeker te weten dat er niks gaat gebeuren kun je altijd vragen of de buren een oogje in het zeil willen houden.

https://www.paradijsvogelsmagazine.nl/vakantie-in-eigen-land/