Het Thuisgevoel
Image default
Huishoudelijk

Petite Friture Vertigo hanglamp kopen

Petite Friture is een design bedrijf opgericht in 2009 door Amélie du Passage. De Franse designer Constance Guisset ontwierp de Petite Friture Vertigo. Deze ultra lichte lamp is een genot voor het oog en blijft tijdloos en fascinerend. Deze lamp verkleint een grote ruimte tot een intieme sfeer, tegelijkertijd is het geen lamp die misstaat in een kleine ruimte vanwege zijn lichte structuur.

Petite Friture Vertigo, een lamp met een boeiende structuur

De ultralichte fibreglass structuur gemaakt van uitgerekte velvety polyurethaan linten valt sowieso op. Maar wanneer de luchtstroom ermee speel en door de Petite Friture Vertigo hanglamp glijd, beweegt en draait deze langzaam. Er ontstaan boeiende patronen en schaduwen op de muren van de bewuste ruimte. Deze prachtige lichtpatronen zullen gegarandeerd je aandacht trekken en de ruimte letterlijk doen oplichten in een romantische sfeer.

Een lamp voor iedere interieurstijl in meerdere kleuren verkrijgbaar

De Petite Friture Vertigo hanglamp past werkelijk in ieder interieur. Of je nu een industriële, klassieke, Scandinavische of moderne stijl hanteert. Bovendien is de lamp in meerdere kleuren verkrijgbaar, namelijk: wit, zwart, groen, koper, Kever Zwart Iriserend en blauw. Daarnaast is deze prachtige lamp ook verkrijgbaar in twee formaten zodat je deze kunt aanpassen aan iedere ruimte. Past de grote lamp van 200 centimeter bij 17 centimeter beter of liever het kleinere model van 140 centimeter bij 17 centimeter? Welke kleur en welk formaat je ook kiest deze hanglamp is tijdloos en blijft absoluut fascinerend.

Het verhaal van de Petite Friture Vertigo lamp

De in 1976 geboren Constance Guisset woont en werkt in Parijs. Na haar studies economie en bedrijfskunde aan de ESSEC en IEP in Parijs, gevolgd door een jaar in het parlement in Tokyo koos ze ervoor om zich te concentreren op design. In 2007 studeerde ze af aan ENSCI, Les Ateliers en richtte haar atelier op. Haar verschillende onderzoek paden hebben haar geleid naar werken met Petite Friture. Naast de Petite Friture Vertigo maakte zij in samenwerking met dit designer merk meerdere lampen waarbij steeds een unieke schaduw het middelpunt is van de ruimte waar deze fascinerende lichten aangezet worden. Petite Friture creëert daarmee producten die ons dagelijks leven begrijpen en ons uitnodigen om te genieten. De objecten vertellen een verhaal en komen met een eenvoudige en toegankelijke aanwezigheid.

Meerdere lampen uit de Petite Friture serie

Ben jij geïnteresseerd geraakt in de lampen die Petite Friture maakt, en dan met name de Petite Friture Vertigo hanglamp? Kijk dan eens in de webshop. Deze lamp is overigens ook verkrijgbaar als vloerlamp en als wandlamp met hetzelfde luchtige en unieke design. Verder staan er in de catalogus nog vele andere producten ontworpen door deze exclusieve designers. Maar ook andere lampen van bekende merken zul je hier terugvinden net als een keur uit verschillende stijlen van nog onbekende maar zeer unieke designers. Deze webshop is daarmee een uitzondering op vele andere shops die verlichting en lampen verkopen. Hier vind je lampen die je nergens anders vindt. Zoek jij iets speciaals? Kijk dan snel op https://lamptwist.com/.