Het Thuisgevoel
Image default
Huishoudelijk

Waarom wil je een mobiele airco huren?

Ja, waarom wil je een mobiele airco huren? Hier zijn tal van redenen voor te bedenken. Hieronder lees je er voor het gemak een paar.

1. Wanneer het buiten op hete dagen zo warm is dat je alleen nog maar binnen kunt zitten om verkoeling te krijgen. Als je weleens in een land met een tropisch klimaat bent geweest, dan weet je dat het heel heet kan worden overdag. Moet je toch buiten zijn, dan beweeg je je van verkoelde ruimte naar verkoelde ruimte om de dag door te komen. Hoe fijn is het dan om in een ruimte te komen die heerlijk koele lucht naar je toe blaast?

2. Wanneer je geconcentreerd moet werken en je door de hitte last krijgt van hoofdpijn en concentratieverlies. Met hoge temperaturen kan de productiviteit soms met 20% dalen en heb je meer kans om afgeleid te raken. Een constante aangename temperatuur in de ruimte is daarom beter en prettiger in een werkomgeving. Door de stijging van het aantal thuiswerkers, zullen meer mensen zich hier bewust van zijn.

3. Wanneer je ’s nachts prettig wilt slapen zonder vast te plakken aan je laken van het overmatig zweten. Bijna niets is zo ergerlijk als je omdraaien in bed en je vastgeplakte laken aan je lijf heeft je in een stevige houdgreep. Je dan moeten loswrikken is een vermoeiende activiteit en dit tafereel blijft jou bespaart als je een airco aan hebt staan. 

Een mobiele airco unit staat in de ruimte die je wilt verkoelen. Dit maakt het apparaat juist zo fijn, omdat je het gewoon makkelijk kunt verplaatsen en neerzetten in de ruimte die je op dat moment wil verkoelen. Er is hierdoor geen ingewikkelde installatie nodig. De warme lucht wordt via een slang naar buiten geblazen. Het is dan wel belangrijk dat je de ramen goed dicht moet houden, anders kan de warmte toch z’n intrede in het vertrek doen. Op de mobiele airco’s zitten filters die voor zuivering van de lucht zorgen en de unit is op een gewone stopcontact aansluitbaar.

Heb je interesse om een mobiele airco te huren, kijk dan voor de mogelijkheden op de site van Klimarent.eu.