Het Thuisgevoel
Image default
Huishoudelijk

Zo pak je een slechte adem bij je huisdier aan

Om de gezondheid van je hond zo goed mogelijk te houden, is het belangrijk om ook goed voor zijn gebit te zorgen. Door deze goed schoon te houden, zal je hond minder snel last krijgen van een slechte adem. Dit is namelijk erg vervelend voor zowel het beestje als het baasje. Gelukkig zijn er allerlei middeltjes die je hierbij kunnen helpen. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale speeltjes of tandenborstels die helpen om het gebit te reinigen. Lees snel verder om te kijken wat voor verschillende producten er zijn om het gebit van je hond zo schoon mogelijk te houden.

Een speciale vloeistof om een slechte adem tegen te gaan

Je kunt heel eenvoudig het gebit van je hond reinigen door gebruik te maken van California Pets drinkwater additief. Dit is een vloeistof die je toe moet voegen aan het drinkwater. Dit wordt dan omgetoverd tot een mondwater dat meteen het gebit en de bekholte van je hond verzorgt en reinigt. De actieve zuurstof die in de vloeistof zit, zorgt er namelijk voor dat de schadelijke bacteriën niet kunnen overleven waardoor zij dus ook geen nare geurtjes meer kunnen verspreiden.

Waarom je voor California Pets drinkwater additief moet kiezen

California Pets drinkwater additief is een hele veilige en gemakkelijke manier om het gebit van je hond goed te verzorgen. Daarnaast is het ook geschikt voor katten. Het is niet een heel gedoe om te zorgen dat je hond dit inneemt doordat het volledig smaakloos en geurloos is. Je hond zal dus niet eens in de gaten hebben dat hij zijn gebit aan het reinigen is terwijl hij water drinkt.

Slechte adem aanpakken met AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden 

Het is erg belangrijk om de tanden van je hond regelmatig te poetsen, en dit kan heel eenvoudig met de AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden. Dit is een stick die speciaal is ontwikkeld om het gebit van je huisdier zo schoon mogelijk te houden. Wanneer de kop nat wordt, krijgt hij een zeer sterke absorberende kracht waardoor hij heel eenvoudig de vlekken en verontreinigingen op het tandglazuur kan absorberen.

Waarom je voor de AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden moet kiezen

Bijna alle honden krijgen na hun derde levensjaar last van gebitsproblemen en dit kan voor vervelende complicaties zorgen. Om dit te voorkomen, is het belangrijk om regelmatig de AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden te gebruiken. Zo zal je hond namelijk minder snel last krijgen van tandplak, tandsteen of andere vervelende ziektes zoals tandbederf of een tandvleesontsteking.

De Chewsi Dental Chew Toy om een slechte adem te bestrijden

Je hoeft niet altijd heel veel moeite te doen om het gebit van je hond schoon te houden, maar je kunt er ook voor kiezen om je hond dit zelf te laten doen. Dit kan heel eenvoudig met een speeltje dat speciaal hiervoor gemaakt is, bijvoorbeeld de Chewsi Dental Chew Toy. Door hier op te kauwen, worden de voedselresten en tandplak van je hond verwijderd. Je kunt het ook nog vullen met speciale tandpasta om het gebit van je hond extra grondig te reinigen.

Waarom je voor de Chewsi Dental Chew Toy moet kiezen

De Chewsi Dental Chew Toy is een hele goede manier om het gebit van je hond zo schoon mogelijk te houden. Het is namelijk gemaakt van natuurlijk rubber dat erg sterk, maar toch veilig is. Het zal dus niet het gebit van je hond aantasten wanneer hij er veel mee speelt en hij kan het niet kapot kauwen. 

Het einde van de slechte adem met de Dr. Brite Natural Tandspray

Je kunt heel eenvoudig een einde maken aan de slechte adem van je hond door de Dr. Brite Natural Tandspray te gebruiken. Met deze tandspray worden namelijk alle slechte bacteriën gedood, wordt de tandsteen los geweekt en wordt het tandvlees weer sterk. Het product bevat alleen maar biologische producten, zoals kokosolie, peterselie zaadolie, propolis, grapefruit zaadolie en ontzuurde vitamine C. Spuit deze spray meerdere keren per dag op de tandvleeslijn van je hond en je zult direct resultaat merken. Doordat er alleen maar natuurlijke ingrediënten gebruikt worden, is dit product ook geschikt voor katten en zelfs voor mensen.

Een pen om de slechte adem aan te pakken

Gebruik eens de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen om de slechte adem van je hond te bestrijden. Met deze speciale pen kun je namelijk heel eenvoudig de tandplak bij je hond verwijderen. Daarnaast kun je hem ook gebruiken om tandvlees dat gezwollen en geïrriteerd is te behandelen waardoor het sneller weer gezond en sterk is. De Dr. Brite Tand- en Tandvleespen is heel gemakkelijk om te gebruiken en is geschikt voor zowel honden als katten.

Waarom je voor de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen moet kiezen

Wanneer je de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen aanschaft, krijg je hier ook een spray bij. Deze spray is helemaal vegan en veilig om te gebruiken. De ingrediënten, kokosolie, propolis, grapefruit zaadolie en peterselie zaadolie, kunnen samen hun krachten bundelen en zorgen voor een schoon gebit zonder schadelijke bacteriën. De conditie van het tandvlees wordt verbeterd en de adem ruikt weer fris en schoon.

Een speciale kit om je hond te verzorgen

Tot slot is er ook nog de OxyFresh Pet Dental Kit om het gebit van je hond mee te verzorgen. Deze kit bevat een tandenspray, tandpasta en drie vingertandenborstels. Door de tandpasta op de tanden te smeren en de spray op de tanden en de tandvleeslijn te spuiten, zijn de tanden van je hond helemaal beschermd, blijven ze mooi wit en heeft hij een frisse adem.

Waarom je voor de OxyFresh Pet Dental Kit moet kiezen

Deze kit is heel handig om te gebruiken en daarnaast ook helemaal veilig. Het bevat namelijk geen geur- of smaakstoffen en uiteraard ook geen agressieve stoffen. Daarnaast is het klein en dus heel gemakkelijk om mee te nemen onderweg of op vakantie. De producten van OxyFresh worden al dertig jaar aanbevolen door dierenartsen.

Een slechte adem aanpakken is natuurlijk belangrijk, maar houdt ook rekening met het verzorgen van de vacht van je hond. De beste hondenshampoo zorgt er namelijk voor dat de vetlaag van de huid niet onnodig aangetast wordt. Je kunt de vacht van je hond dus niet met allerlei soorten shampoo wassen. De vetlaag van de huid is namelijk nodig om de huid gezond te houden. En vergeet ook niet de oren van je hond goed te reinigen met een oorreiniger voor je hond. Zo voorkom je oorontsteking en andere klachten aan de horen.