Het Thuisgevoel
Image default
Mode en Kleding

Laat sjaals bedrukken met uw eigen supporterstekst

Gaat u binnenkort naar een belangrijke wedstrijd van uw favoriete club of gaat u juist een concert bezoeken van een lokale band die u graag wat extra steun wilt bieden? Of heeft u zelf een vereniging die u flink in de kijker wilt zetten en waar u dus nieuwe sjaals voor wilt laten bedrukken? Wat de reden ook is, De Breigigant is de perfecte partner voor particulieren én bedrijven die kwalitatieve sjaals willen laten bedrukken met hun eigen supporterstekst. Van catchy slogans tot delen van clubliederen – het is allemaal mogelijk als u vertrouwt op deze productspecialisten.

Geniet van veel voordelen als u bestelt bij deze specialist

Een van de grootste voordelen bij De Breigigant is dat u verzekerd bent van de laagste prijs binnen de Benelux. U hoeft namelijk geen instel-, aanmaak- of verzendkosten te betalen als u een bestelling plaatst met een afleveradres in Nederland, België of Luxemburg. Dit bedrijf is niet voor niets de goedkoopste aanbieder van (bedrukte) gebreide producten in de wijde regio! Daarnaast worden bestellingen snel door heel Europa geleverd, mocht dit voor uw bedrijf of vereniging gewenst zijn. Hier zijn dan de lokale kosten op van toepassing. Een ander groot voordeel van sjaals laten bedrukken door deze specialist is dat er maar een minimale afname is van slechts vijftien stuks. Dit maakt de op maat gemaakte supportersmaterialen zelfs bereikbaar voor de kleinste verenigingen en clubs. Kies er bijvoorbeeld voor om de slogan van uw club op de voor- of achterkant van de sjaal te laten drukken in maximaal acht kleuren. Ook is het mogelijk om franjes te laten plaatsen in drie verschillende kleuren.

Vraag de productspecialisten om meer informatie

Loopt u vast tijdens het ontwerpproces of wilt u graag een vrijblijvende offerte opvragen om sjaals te laten bedrukken? Neem dan contact op met de 24/7 klantenservice van De Breigigant. De productspecialisten helpen u graag verder met al uw vragen.

https://www.breigigant.com/