Het Thuisgevoel
Image default
Telefonie

Verschillende soorten Sim Only abonnementen

Zoals je waarschijnlijk wel weet is Sim Only op dit moment ontzettend populair geworden. Er zijn steeds meer mensen die ervoor kiezen om ook een sim only vergelijken af te sluiten. Mocht jij er ook over nadenken om voor een dergelijk abonnement te kiezen dan is het handig om je goed te verdiepen. Je wilt namelijk wel zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Een van de belangrijkste dingen om over na te denken is de soort Sim Only die je afsluit. We maken over het algemeen een onderscheid tussen de volgende soorten pakketten.  

  • Beperkte Sim only – bij een Beperkt Sim only abonnement krijg je te maken met een limiet aan de hoeveelheid belminuten of MB’s voor jouw smartphone. Dit houdt dan ook in dat je in staat bent om te bellen of internetten totdat je het limiet hebt bereikt. Nadat je het limiet hebt bereikt zal je overschakelen op het tarief buiten de bundel, hier betaal je over het algemeen wat meer voor in verhouding. Toch is het een handige optie om voor te kiezen nu de prijzen voor dit pakket over het algemeen lager zijn dan die van de optie hieronder. Lees meer over sim only.

  • Onbeperkte Sim only – als je van plan bent om ontzettend veel gebruik te maken van internet dan zou je zeker eens na moeten denken over een Onbeperkte Sim only abonnement. Zoals je al wel aan de naam kunt zien ben je met dit pakket in staat om te internetten en te bellen zonder dat je vast zal zitten aan een bepaald limiet. Hierdoor krijg je niet meer te maken met extra kosten. Het spreekt natuurlijk voor zich dat deze pakketten duurder zijn dan die van de optie hierboven. Dit is dus echt een persoonlijke afweging om te maken voor jouw telefoon.