Het Thuisgevoel
Image default
Woningaanbod

Makelaar Den Bosch House to Sell

Het kopen en/of verkopen van een huis is niet altijd eenvoudig. Je weet vaak niet waar je precies op moet letten en wat daadwerkelijk belangrijke aspecten zijn. Met Makelaar Den Bosch House to Sell komt daar verandering in. Een persoonlijke verkoopadviseur zal met je aan de slag gaan. 

Je huis verkopen in Den Bosch?

Als je een huis wil verkopen weet je vaak niet waar je beginnen moet. Foto’s maken? Al het een en ander op facebook zetten? De afgelopen tijd hebben er zich allerlei ontwikkelingen voorgedaan in de huizenmarkt. Als verkoopmakelaar beschikken wij over ruime ervaring. Helaas lopen er te veel makelaars rond zonder gedegen kennis van zaken, bij ons is dat anders. Wij kunnen meedenken in de wensen en zullen ten alle tijde onze best voor je doen. We ontzorgen 100% en zijn ook nog eens heel voordelig. Zo zullen wij vooraf de wensen bespreken, zullen wij een verkoopplan opstellen, zullen wij zorg dragen voor de tekst en foto’s van het huis, krijg je van ons (opvallende) verkoopborden en daarnaast zullen wij ook de bezichtigingen begeleiden. Dit scheelt u naast een hele hoop geld dus ook een hele hoop tijd. Ook met betrekking tot de juridische zaken zullen wij je niet aan je lot overlaten, door onze ruime ervaring kunnen wij je hierin goed adviseren en tevens bijstaan met het opstellen van een koopcontract. 

Ruime ervaring

Wij kunnen u voorzien in de wensen die je voor ogen hebt. Door de ruime ervaring en kennis is Makelaar Den Bosch de ideale partner om te gebruiken bij het verkopen van je woning. Samen zullen wij proberen voor het beste resultaat te gaan en nemen geen genoegen met minder! Aarzel niet en neem direct contact met ons op. Het verkopen van een huis kan een hectische en stressvolle aangelegenheid zijn, maar met onze hulp is dat allemaal niet aan de orde. 

no cure, no pay!

Wij maken gebruik van een no-cure no-pay regeling; mocht het verkoop van het huis dus (helaas) niet lukken dan hoef je het restant niet te betalen naast de opstartkosten. Naast hulp bij het verkopen van een huis zijn wij ook van andere markten thuis. Zo kunt u bij ons ook terecht voor een aankoopmakelaar, samen zullen wij de wensen bespreken. Hierbij kunnen wij ook ondersteuning bieden bij het taxeren van het huis, wat is deze daadwerkelijk waard? Ook als verhuurmakelaar kunnen wij mogelijk iets voor je betekenen. Kortom, schroom niet en neem direct contact op met Makelaar Den Bosch. Naar boven

https://www.housetosell.nl/makelaar-den-bosch/