Het Thuisgevoel
Image default
Zorg

Veranderen van zorgverzekeraar

Bent u van plan om voor volgend jaar een andere zorgverzekering af te sluiten? Dan heeft u hiervoor nog heel even de tijd, tot de laatste dag van dit jaar. U kunt ervoor kiezen om alleen een andere aanvullende verzekering te nemen, maar u kunt ook helemaal van zorgverzekeraar veranderen. Wie in Gelderland of Overijssel woont kan een zorgverzekering afsluiten bij Salland. Wij zijn een regionale zorgverzekeraar met oog voor onze klanten én voor de zorg in de omgeving. Bij ons kunt u rekenen op een eerlijke premie en een persoonlijke benadering.

Collectiviteit zorgverzekering bij Salland

Salland heeft afspraken gemaakt met diverse werkgevers in de regio, zodat u de mogelijkheid heeft om u collectief te verzekeren. Sluit u uw zorgverzekering via uw werkgever af, dan profiteert u onder andere van korting op uw maandelijkse premie. Ook meeverzekerde gezinsleden maken gebruik van deze korting. Salland heeft niet alleen afspraken met bedrijven, maar ook met (sport)verenigingen in de regio. Zo kunt u tevens via uw vereniging een collectiviteit zorgverzekering afsluiten bij Salland. Indien u hiervan gebruik wilt maken, kunt u dit aangeven wanneer u uw verzekering bij ons afsluit. 

Tandartsverzekering apart afsluiten

Salland biedt vier aanvullende verzekeringen die u af kunt sluiten naast uw basisverzekering. Daarbij kunt u bij ons een aparte tandartsverzekering afsluiten. Hiervan kunt u profijt hebben als u het komende jaar een of meerdere kostbare behandelingen bij de tandarts in het vooruitzicht heeft. Salland heeft drie tandartsverzekeringen die elk een andere dekking bieden van de kosten per jaar. De tandartsverzekering die voor u het meest geschikt is, hangt af van de kosten die u verwacht te maken. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste verzekering? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we met u mee kunnen kijken.

https://www.salland.nl/

Gerelateerde artikelen

Hoe zorg je voor een gezonde relatie

Zorg krijgen op afstand met beeldzorg

EMDR therapie