Het Thuisgevoel
Image default
Aanbiedingen

Hoe maak je van jouw tuin een gezellige plek om jouw vrienden te ontvangen?

Wanneer het weer mooi weer buiten wordt wil je natuurlijk volop genieten van je tuin. De tuin is niet alleen een plek om heerlijk van te genieten met het gezin. Ook kan je er gezellig zitten met een paar vrienden. Wel moet je er natuurlijk voor zorgen dat de tuin ook ingericht is op het ontvangen van vrienden. Wij geven je graag een aantal tips zodat je zo meteen de gezelligste tuin van je hele vriendenploeg hebt!

 

Maak een eigen bar

Wie wil nou niet een houten barset voor in de tuin om met vrienden aan te zitten? In de wintermaanden zit je waarschijnlijk binnen aan de bar. Het is extra leuk om in de zomertijd ook een leuke bar buiten te creëren. Een houten barset voor in de tuin is dan ideaal. Doordat de barset volledig van hout is past het mooi buiten in de natuur. In veel tuinen zal een barset van hout ook passen omdat er vaak al hout gebruikt wordt in de schuttingen of in een tuinhuisje.

 

Koop een goede barbecue

Wanneer je vrienden uitnodigt wil je natuurlijk ook ze voorzien van een lekker hapje. Schaf hiervoor een goede barbecue aan welke groot genoeg is voor al je vrienden. Er zijn verschillende soorten barbecues welke in de tuin kunnen staan. Denk hierbij aan Kamado modellen of een gasbarbecue. Natuurlijk kan je ook een vaste barbecue gaan bouwen in de tuin. Inclusief pizzaoven natuurlijk voor de lekkerste pizza’s! Geniet samen met je vrienden van het lekkerste eten onder het genot van een heerlijk biertje. Combineer de barbecue met een barset van hout of een aluminium loungeset zodat je samen heerlijk kan genieten.

 

Aluminium loungeset kopen

Een aluminium loungeset kopen is een goed idee wanneer je een fijne zitruimte in de tuin wil creëren. Lounge sets komen in verschillende formaten waardoor je altijd wel een passend model vindt. Aluminium lounge sets zijn tijdloos en strak waardoor ze in veel verschillende tuinen goed zullen passen. Aluminium zelf is niet zwaar waardoor je de tuinset gemakkelijk kan verplaatsen. Zo kan je de set ook eens op een andere plek in de tuin neerzetten.