Het Thuisgevoel
Image default
Dienstverlening

Voor wie kan een toekomstvoorspelling helpen

Het is niet voor iedereen belangrijk om hun leven te kunnen veranderen. Er zijn een hoop mensen die zelfstandig, of met eventuele hulp van een bekende of psycholoog de noodzakelijke stappen te kunnen zetten om verder te kunnen in je leven. Al is iedereen altijd welkom voor een toekomstvoorspelling, sommige mensen vinden het ook gewoon leuk, of spannend!

Maar er is ook een hele grote groep mensen die met de alledaagse professionele hulp alsnog niet de antwoorden op hun vragen of problemen vindt waar ze juist naar op zoek zijn.

Dit kan het geval zijn omdat bijvoorbeeld psychologen binnen bepaalde richtlijnen moeten werken, en deze zijn bij iedereen hetzelfde. Zij werken niet vanuit gevoel, maar vanuit geschoolde kennis en ervaring.

Hierdoor kunnen mensen zich heel vaak onbegrepen voelen, en voelen zich vaak slechter na een consult met een psycholoog in plaats van beter. Voor deze mensen is bijvoorbeeld een toekomstvoorspelling door een medium of helderziende een goede oplossing. Want als je een goede toekomstvoorspeller uit kiest, zullen zij jou ook aan de hand van jouw verhaal in het heden, en hun kijk op de toekomst, je het gepaste advies geven over welke richting je het beste uit kunt gaan met je leven aan de hand van je eigen beslissingen.

Zij zullen je bijvoorbeeld de negatieve-, en de positieve uitkomst kunnen vertellen als je bepaalde keuzes maakt, of als je je leven onveranderd voortzet. Deze mensen zullen zich veel beter begrepen voelen omdat het advies, en de informatie puur en alleen gerelateerd is aan hun als persoon en hun leven. Het is gebaseerd op jouw als persoon, en jouw leven.

 

Lost een toekomstvoorspelling alles op?

Nee, vergis je niet in de illusie dat een toekomstvoorspelling op zichzelf al eventuele problemen of vragen oplost. Een toekomstvoorspelling helpt pas wanneer jij bereidt bent het advies voor lief te nemen, en je zelf bereid bent om veranderingen in je leven aan te brengen. De enige die je toekomst positief kan veranderen, ben jij zelf!

 

Is elk medium of helderziende hiervoor geschikt?

Voordat je een afspraak maakt met een helderziende of medium is het de taak aan jezelf om eerst uit te zoeken wie deze persoon is, en welke gaven deze persoon allemaal heeft. Er zijn namelijk veel verschillende soorten gaven, dus je moet goed kijken of jouw problemen en vragen matchen met het aanbod van de persoon naar keuze.