Het Thuisgevoel
Image default
Kinderen

De leukste peutercadeaus

Gaat u een cadeau voor uw eigen kindje kopen of voor die van een ander? Altijd lastig om iets te vinden. Om het misschien een beetje makkelijker te maken hebben we een top 7 met cadeaus voor een peuter opgesteld. Zit er iets leuks voor u bij?

 

1.     GPS gadget

Misschien wel het meest originele cadeau van 2020, een GPS tracker of een kind GPS horloge. Met name het GPS horloge is een leuk cadeau voor een peuter én voor de ouders zelf! Je weet namelijk altijd waar je zoon of dochter is en je kan zelfs bellen met elkaar. Handig toch? 

2.     Houten kinderkeuken

Gegarandeerd urenlang kook- en speelplezier. Een eitje bakken, gezellig een kopje thee drinken. Iets lekkers klaarmaken. Kinderen houden ervan!

 

3.     Puzzelen

Eén van de oudste spelletjes maar nog steeds vinden kinderen het geweldig om te puzzelen. Op puzzels staat de aanbevolen leeftijd vermeld waardoor de moeilijkheidsgraad wordt afgestemd op het kind.

 

4.     Kleien

Urenlang speelplezier met Playdoh voor de kids. Verkrijgbaar in potjes klei om direct mee te starten. Of kies voor een pakket in allerlei soorten. Bijvoorbeeld een kleiset met het thema hamburgers of high tea.

 

5.     Prentenboeken

Er is zoveel te zien in prentenboeken dat de peuter zal blijven kijken en onder de indruk zal zijn. Prentenboeken zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar.

 

6.     Muziekset

Wat dacht je van een drumstel, trompet of xylofoon? Kids zijn er dol op. Alleen de vraag of ouders hier ook plezier uit halen. Een drumstel kan voor de nodig overlast zorgen J

 

7.     De step

Een geweldige uitvinding voor de kleintjes. Hiermee komt het eerste stapje van vrijheid in zicht. Steps zijn verkrijgbaar met twee wieltjes aan de voorzijde en met één wieltje. Kijk naar de vaardigheden van de peuter om hier de beste keuze in te maken.

https://www.spottergps.com/gps-horloge/kind/