Het Thuisgevoel
Image default
Slim wonen en beveiliging

Een alarmsysteem die betrouwbaar is en als beste getest

Huis beveiligen met een Jablotron oasis alarmsysteem

Je leest het vaak in het nieuws: er worden veel inbraken gepleegd.en het thuisgevoel wil je wel houden. Je huis beveiligen is dus geen overbodige luxe. Misschien dat je vroeger in dorpen nog wel je huis kon verlaten zonder de deur op slot te doen, is het nu verstandig om als je langere tijd weggaat goed na te denken over je huis beveiligen. Dit hoeft niet extreem duur te zijn. De meeste mensen hebben geen miljoenen in hun huis verstopt, dus laten we er vanuit gaan dat de beveiliging ook geen fortuin hoeft te kosten.

Hoe kan ik mijn huis beveiligen?

Er zijn bedrijven gespecialiseerd in huizen beveiligen. Huis na huis hebben zij bekeken, en zo weten ze het beste welke beveiliging bij welk huis past. Voordat ze je huis beveiligen, zullen ze eerst met je gaan kijken welk niveau van beveiliging bij jouw woonsituatie past. Heb je bijvoorbeeld waardevolle schilderijen, dan zullen ze daar anders mee omgaan dan wanneer je je breedbeeld televisie wilt beschermen. Elk huis beveiligen ze op een individuele manier, zodat ze zeker weten dat de beste bescherming wordt geboden. Maar tegenwoordig schaffen de meeste mensen een Jablotron 100 alarmsysteem aan. Het systeem is gekeurd en voldoet aan alle betrouwbare keuringen. Een alarmsysteem met standaard al 7 jaar garantie en zeer betrwoubaar is.

Een simpelere oplossing?

Misschien is het inschakelen van een alarmsysteem wat te veel van het goede, maar wil je toch je huis beveiligen. Ook dan zijn er genoeg dingen die je kunt doen. Zo kun je bijvoorbeeld een videocamera aanschaffen. Er zijn verschillende te verkrijgen. Sommige nemen de hele dag op, andere alleen wanneer jij ernaar kijkt. Er zijn nu ook camera’s op de markt die in verbinding staan met je smartphone zodat je op elk gewenst moment naar het beeld kunt kijken. Ook bijvoorbeeld op vakantie of op het werk. Ook kun je ervoor kiezen om de deuren en ramen te versterken. Dit is een simpele ingreep die een inbraak vermoeilijkt. Zo is je huis beveiligen zo gedaan door mr-beveiliging.

Een nieuw en aantrekkelijk alarm

Sinds kort is naast de Jablotron ook de Myfox gekomen met een zeer interresant alarmsysteem. Nu al met zoveel mogelijkheden. Kijkt u maar eens wat ze nu al kunnen.

https://www.mr-beveiliging.nl/