Het Thuisgevoel
Image default
Vervoer en transport

De 5 meest populaire bezigheidstherapieën tijdens corona

De 5 meest populaire bezigheidstherapieën tijdens corona

De wereldwijde pandemie teistert ons in Nederland al sinds maart 2020, met alle vervelende gevolgen van dien. Door de gezondheidsrisico’s voelt de Nederlandse overheid zich genoodzaakt om het land op slot te gooien met zogenaamde lockdowns. De gedeeltelijke lockdown die vooral de horeca trof en de intelligente lockdown waarbij alle openbare plekken dicht gingen veranderde het dagelijkse leven van velen. Maar hoe besteedde de gemiddelde Nederlander zijn vrije tijd nu veel openbare plekken gesloten bleven? In dit blog lees je de 5 meest populaire bezigheidstherapieën tijdens lockdowns.

De grote schoonmaker

Veel Nederlanders raakte uitgekeken op hun rommelige huis, schuur of zolder en besloten die kamers grondig op te ruimen. Veel belandde bij het vuilnis, maar voor de huisraad die nog te waardevol leek werd gekozen voor een opslagplaats zoals storage room Sittard.

De verbouwer

De bouwmarkten en meubelwinkels hadden het druk tijdens de lockdowns. Dat vele binnen zitten veroorzaakte dat mensen hun interieur beu werden, en massaal er voor kozen de muren een nieuwe kleur te geven of het huis opnieuw in te richten.

De Netflix-verslaafde

Voor thuis beschikbare streamingdiensten zoals Netflix, Videoland en Amazonprime video waren het gouden dagen vergeleken met de gesloten bioscopen en theaters. Van Squid game en Mocro Maffia tot Bridgerton, de gemiddelde Nederlander heeft wel minimaal één serie van gebinged tijdens het thuis zitten.

De lange afstandstochtrijder

Met sportscholen en clubs gesloten, vonden Nederlanders andere manieren om sportief te zijn. Hardlopen en wielrennen werd een nieuwe hobby van velen. Terwijl de motoren uit de storage room Sittard werden uitgeleend voor een toertochtje door het Limburgse heuvellandschap.

De thuis master chef

Gesloten restaurants en banketbakkers, maar toch zin in lekkernijen? Kookprogramma’s op TV bleken een bron van inspiratie, en er werd tijdens het thuis zitten veel amateuristisch gebakt, gekookt en gebrouwen.

https://cargo-care.nl/opslagruimte-sittard/