Het Thuisgevoel
Image default
Vervoer en transport

Op zoek naar een goedkoop verhuisbedrijf in Rotterdam?

Bij een verhuizing wilt u graag dat al uw spullen veilig en snel geladen en gelost worden. Hiervoor wilt u natuurlijk ook niet al te veel betalen. Een goedkoop verhuisbedrijf in Rotterdam is daarom aan te raden. Verer wilt u niet voor verrassingen komen te staan. Daarom is het aan te raden om vooraf eerst te bellen of online een inventarisatielijst in te vullen. Op basis hiervan weten we hoeveel tijd de verhuizing in beslag zal nemen en kan er een offerte opgemaakt worden.

Voordelig van A naar B

We organiseren de gehele verhuizing zo efficiënt mogelijk en zorgen ervoor dat alle spullen in een keer van locatie A naar B verhuist worden. Zo besparen we onnodige ritjes en natuurlijk kosten voor brandstof en reistijd. Afhankelijk van hoeveel spullen u moet verhuizen regelen we het juiste laadvolume. Als u op een hogere etage woont dan willen we dit ook graag weten omdat we ons materiaal hierop kunnen aanpassen. Zo is er de mogelijkheid om een verhuiswagen te regelen met een in hoogte verstelbare klep. Dit scheelt een hoop tijd en kosten natuurlijk.

Veilig werken met het juiste aantal verhuizers

Ook als u zwaardere of grote objecten heeft dan is dit geen probleem voor ons. We zetten precies genoeg verhuizers in om snel en effectief te werk te gaan. Als de objecten te zwaar om te tillen zijn dan zorgen onze verhuizers ervoor dat ze gedemonteerd worden. Uiteraard worden ze ter plekke dan weer gemonteerd. Onze manier van werken is kostenefficiënt en we zetten alleen zoveel vakbekwame verhuizers in als nodig is om de klus binnen het kortst mogelijk tijdsbestek voor elkaar te krijgen. Daarbij wordt uiteraard altijd veilig gewerkt.

In Rotterdam sterk vertegenwoordigd

We hebben ruime ervaring met verhuizingen in Rotterdam. Daardoor zijn we snel inzetbaar en kunnen de voorrijkosten tot een minimum beperkt worden. Een groot gedeelte van onze medewerkers zijn ook in Rotterdam woonachtig. Voor de klant betekent dit dat we snel en met volle energie inzetbaar zijn. Ook voor bijvoorbeeld een spoedverhuizing is het voor ons geen probleem om snel te schakelen tegen een lage prijs. Deze prijsgarantie geldt ook voor bedrijfsverhuizingen. Verder zijn we ook in te zetten als transportservice. Om een eerlijke prijsofferte te maken wordt ook hier bekeken welke spullen er vervoerd moeten worden en over welke afstand. Daarbij werken we met de lichtst mogelijk inzetbare transportbussen. Dit bespaard u geld op het gebied van brandstofkosten. Bekijk onze website om te zien welke verhuisdiensten we nog meer aanbieden.

https://www.keurmerkverhuizer.nl/