Het Thuisgevoel
Image default
Dak gevel en schoorsteen

Dakdekker Rotterdam

Kan uw platte dak wel een onderhoudsbeurt gebruiken? Dan heeft u een professionele dakdekker nodig die alle aspecten van het dak in beschouwing neemt. Een goed en stevig dak is erg belangrijk en u wilt erop kunnen vertrouwen dat uw dak weer een poosje mee kan. Voor een goede dakdekker Rotterdam en omgeving bent u aan het juiste adres bij Kewodak. Vanuit onze vestiging in Alphen aan den Rijn staan wij al 30 jaar lang klaar voor iedereen met een plat of licht hellend dak. Kewodak is er voor zowel bedrijven als particulieren en pakt elk project aan met groot enthousiasme.

Kewodak diensten

Als dak specialisten doen we bij Kewodak alles wat hiermee te maken heeft. We leggen daken aan, maar verzorgen ook het onderhoud, de reparatie en renovatie hiervan. Als u dak lekkage heeft, dan kunt u bij ons rekenen op snelle service. Een lekkend dak is erg lastig en het water zorgt ervoor dat de schade zich snel uitbreidt. Daarom is het verstandig om meteen contact met ons op te nemen. Wij kunnen dan snel ter plekke zijn om uw dak weer volledig te herstellen. Regelmatig onderhoud aan uw dak kan lekkage in de toekomst voorkomen. Ook hiervoor kunt u rekenen op de service van Kewodak.

Dakrenovatie plat dak

Als uw platte dak verzakt is of andere mankementen vertoont, dan is het tijd voor een renovatie. Een heel nieuw dak is vaak niet nodig, maar het is wel belangrijk dat het dak volledig geïnspecteerd wordt, om een goed beeld te krijgen van de schade. Het gaat hierbij niet alleen om de buitenkant, maar ook om alle andere delen van het dak. U kunt hierbij denken aan de isolatie en de afwatering. Wilt u meer informatie over een dakrenovatie plat dak? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om u te adviseren.

 

https://www.kewodak.nl