Het Thuisgevoel
Image default
Dak gevel en schoorsteen

Wil je een lichtstraat laten bouwen?

Als je een lichtstraat wil laten bouwen hoef je er tegenwoordig niet veel voor te betalen en het kan al snel geplaatst worden. Dit komt door de werkwijze dat bedrijven nu hanteren.

Vroeger moest een lichtstraat gebouwd worden voor een klant en dit koste veel geld. Iedere keer moest er een lichtstraat gebouwd worden wat tijd in beslag nam. Nu worden ze in massaproductie gemaakt waar verschillende soorten per duizend worden geproduceerd. Zo hoeven de bedrijven dus niet voor iedere klant een lichtstraat te gaan bouwen. De klanten kunnen kiezen uit de veel verschillende soorten dat al gebouwd zijn.

Op deze manier wordt er een hoop tijd en geld bespaart waardoor je dus als klant veel minder betaald. Je kiest een lichtstraat uit en maakt een afspraak voor het plaatsen ervan. De aannemer hoeft dan alleen het dak aan te passen voor het plaatsen van de lichtstraat en dit is waar het echte werk begint. Ze moeten namelijk eerst veilig een deel van het dak verwijderen om plaats te maken voor de lichtstraat. Het dak moeten daarna versterkt en aangepast worden zodat ze de lichtstraat kunnen plaatsen. Als dit werk erop zit is de rest van het werk zo gedaan.

glasdiscount.nl

luminusdak.nl

terhuurnebv.nl