Het Thuisgevoel
Image default
Energie

Verwarm kleine ruimtes nu ook elektrisch

Ook de kleine ruimtes kunt u nu eenvoudig elektrisch verwarmen.

 

Oke, u bent al lekker bezig als het om het millieu draait. U heeft wellicht al zonnepanelen een elektrische boiler en een elektrische cv. Maar denk ook eens aan een elektrische kachel voor het verwarmen van een kleine ruimte zoals bijvoorbeeld een badkamer.
Dit zou een een slimme zet zijn, want een elektrische kachel is niet alleen voordelig in aanschaf maar ook nog eens millieuvriendelijk. Bovendien is het uiteraard ook een weldaad om u na het douchen lekker af te drogen met een heerlijke warme handdoek door de elektrische handdoekkachel. En zo’n elektrische handdoek kachel warmt de ruimte ook nog eens super snel op.

HJM komt met een vernieuwde elektrische badkamerverwarming. Deze elektrische kachel is zeer gunstig geprijsd en eenvoudig te monteren.


De elektrische kachels van HJM nemen maar weinig geen ruimte in in uw badkamer. En ze zijn prachtig om te zien. Super strak vormgegeven.

De elektrische kachels van HJM zijn te verkrijgen in verschillende modellen en prijsklasses.

 

 

Er is een klein model; 

De HJM Neris 500 Badkamer handdoek kachel.

Met zijn afmetingen van slechts: hxbxd / 505x780x100 mm

De handdoek kachel is dmv een digitaal display helemaal zelf te programmeren. Mede hierdoor is er een aanzienlijke energiebesparing mogelijk.

Uiteraard is er ook een groter model handdoek kachel van hetzelfde merk;

De HJM Neris 750 Badkamer handdoek kachel.

Deze elektrische kachel heeft de afmetingen: 505x1140x100 mm heeft ook een zeer strak ontwerp en is een sieraad in iedere badkamer.

De goedkoopste modellen elektrische kachels van HJM zijn de Noor 500, en de iets grotere HJM Noor 750, ook deze eleketrische kachels zien er mooi uit en zijn zoals gezegd, spotgoedkoop. Deze elektrische kachels zijn ook weer volledig zelf te programmeren met een digitaal display. 

Neem anders eens een kijkje op de duidelijke en gebruiksvriendelijke website van elektrischeboiler.eu voor het gehele assortiment elektrische kachels. Maar ook voor de aanschaf, mocht u dat nog niet hebben van elektrische boilers en elektrische cv’s bent u daar aan het juiste adres. Doe er uw voordeel mee.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/accessoires/elektrische-kachels/