Het Thuisgevoel
Image default
Gezond wonen

Donkere vlekken in je nek

Donkere vlekken in gezicht en hals

Heb je last van donkere vlekken in gezicht? Dat is een veel voorkomend verschijnsel. Wanneer je her en der wat vlekjes op je lichaam hebt, hoeft het niet storend te zijn. Het kan echter zijn dat de grote donkere vlekken in je nek ontwikkeld. Dat is net even wat vervelender.

Waarom krijg je donkere vlekken?

Donkere vlekken in het gezicht ontstaan door de aanmaak van pigment. Dat gebeurt wanneer je in de zon zit. Het kan echter ook zij dat je een overproductie van melanine hebt. Daardoor ontstaan bijvoorbeeld grote moedervlekken. Ook ouderdom kan een factor zijn. En tot slot kan ook het gebruik van verschillende middelen de aanmaak van donkere vlekken bevorderen.

Hoe kan je donkere vlekken in je nek verwijderen?

Het is lastig om pigmentvlekken te verwijderen. Daar moet je vaak laserbehandeling voor ondergaan of een chemische behandeling van de huid. Houd er rekening mee dat iedere onnatuurlijke behandeling niet goed is voor je huid. Je kunt er littekens van krijgen of er kan huidirritatie ontstaan. Een veel gebruikt middel is daarom blekende crème. Dit is minder schadelijk voor de huid, vooral als jet een crème is op natuurlijke basis.

Skinlight behandelt de huid op natuurlijke wijze

Skinlight is een veilige crème die is goedgekeurd voor de Europese markt. Hij is niet chemisch en is PH neutraal. Daardoor kunnen ook mensen met een gevoelige huid er zonder problemen gebruik van maken. Door gebruik van deze crème kun je binnen een afzienbare tijd weer een egale teint krijgen.

https://www.huidbleken.net/