Het Thuisgevoel
Image default
Kinderen

oud en nieuw met kinderen

Thuis oud en nieuw vieren met kinderen? 5 tips!

Tot laat in de nacht opblijven is voor veel kinderen vaak een stap te ver. Maar met deze tips maak je de avond zo gezellig, opblijven moet dan zeker lukken. Bovendien zorg je voor het inluiden van een avond als nooit tevoren. Doe je mee? Om er een leuke en dolle boek van te maken met oud en nieuw.

1. Kies voor netflix

Soms is tot 12 uur wakker blijven best lastig. In deze gevallen is het goed dat je Netflix of een van de andere filmkanalen tot je beschikking hebt. Zo zorg je ervoor dat er genoeg te zien is tot het eindelijk zover is om er een groot feestje van te maken. 

2. Lekker eten en snoepen

Natuurlijk gaat er niets boven lekker eten en snoepen. Zorg er dus voor dat je genoeg in huis hebt om er een geslaagd oud en nieuw avondje van te maken voor het aftellen echt kan beginnen. Je kan ook samen met de kinderen de keuken induiken.

3. Haal kindervuurwerk in huis

Daarvoor blijven kinderen absoluut tot de late uurtjes wakker. Dan hebben we het natuurlijk over kindervuurwerk. Want wat is er nu leuker dan knallen en vuurwerk afsteken als het eenmaal zover is. Het hoort er echt helemaal bij. Er zijn voor elke leeftijd wel leuke vuurwerkpakketten bij Vuurwerkland te vinden. En het is het absoluut meer dan waard!

4. Genieten van kinderchampagne

De kinderen aan de drank zetten lijkt me niet verstandig. Maar wat dacht je van heerlijke kinderchampagne maken en schenken. Zo lastig hoeft het echt niet te zijn hoor. Het enige dat je nodig hebt is 7up en Ranja. En dan kan het genieten beginnen.

5. Vriendjes uitnodigen

Natuurlijk zijn vriendjes en vriendinnetjes welkom. Hoe meer zielen hoe meer vreugd en het maakt de avond ook nog eens super gezellig. Je kunt op deze manier ook nog eens afspreken dat je om het jaar op elkaars kinderen kunt passen. Goed geregeld dus!