Het Thuisgevoel
Image default
Tuin en buitenleven

Buitenspa geeft het echte wellness gevoel

Buitenspa

Een buitenspa wordt steeds bekender en vooral populairder in Nederland en België. En dat is niet zo maar. Een buitenspa, ook wel bekend als een buiten Jacuzzi of gewoon “bubbelbad”,  is een spa bad voor buiten. Een Jacuzzi is het eigenlijk niet, want dit is de merknaam en tevens familienaam van de Italiaans/Amerikaanse familie “Jacuzzi”.

Een buitenspa is een verwarmd water bad voorzien van een bubbel installatie en massagejets (ofwel jets). Een buitenspa is bedoeld voor buiten en wordt ook 9 van de 10 keer buiten in de tuin geplaatst. Hier zijn de effecten van het bad namelijk het grootst en ook biedt het bad hier het meeste bubbelplezier. Het komt weleens voor dat een spa binnen wordt geplaatst, maar het is zoals de naam al zegt een echt product voor in de tuin.

Buitenspa kopen

De aanschaf van een buiten Jacuzzi is niet iets wat u dagelijks doet. Het kost dan ook best wel wat, ook al zijn de prijzen anno 2015 steeds gunstiger en beter betaalbaar. Ook voor mensen die geen directeurssalaris hebben. 

Zoals gezegd is een bubbelbad kopen steeds beter te doen qua prijzen. Bij veel aanbieders vindt u al baden vanaf tweeduizend a drieduizend euro. Let er wel op dat u ook kijkt naar de kwaliteit van de spa baden. Hierbij bedoelen we dat u goed moet letten op de kwaliteit van de onderdelen van de spa.

Buitenspa en de gezondheid

Wat veel mensen niet weten is dat een spa of Jacuzzi meer dan alleen maar bubbelplezier biedt. Het is een uiterst effectief product om uiteenlopende gezonheidskwaaltjes en ziekte symptomen tegen te gaan of hier verlichting van te geven. Zo is het een uiterst fijn product voor mensen met reumatische klachten en mensen met rugklachten. Het verbeterd namelijk de bloedcirculatie en geeft pijnverlichting bij stramme en pijnlijke spieren en gewrichten.

Ook voor mensen die moeilijk in slaap kunnen komen is een half uurtje bubbelen in de tuin zeer effectief voor een goede nachtrust. Heeft u van dergelijke klachten geen last, u krijgt er ook een gezonde huid van en natuurlijk werkt het zeer stressverlagend. En wie heeft daar in deze tijden nou geen last van. Een buiten bubbelbad of buitenspa biedt u voor jaren plezier en welzijn!

http://www.youtube.com/watch?v=nQOF3oIxuHs

 

https://www.sunspabenelux.nl